Kategorije: Seks priče

Moja maštanja su se ostvarila jednog dana 2

Cao nastavak price
Kada je otišao drug uletio sam u sobu i navalio na Ivanu a ona Denise jesi gledao jesam i želim te jebati odmah…..
Nakon sexa već sam razmišljao kako da se ovo ponovi ali opet da gledam i slično. Razmišljao sam i smišljao ideje. Rekao sam Ivani da mu se javi SMS diskretno i da vidi njegov odgovor. Tako je i uradila i on je strahovao da ću saznati ali ipak joj se javio i rekao da je bilo super ali glupo od njih jer rizikuju previše. Odlučio sam ga nazvati ja i izvinuo se posto sam morao otići i on je ono sav smušen ali odgovorio da je ok i da mu moram rješiti Racunar rekao sam ok vidjet ću da navratim sutra. Bio je malo dalje od nas otprilike pola sata vožnje. Imao sam već plan u glavi rekao sam Ivani kako ćemo. Sutradan dok se ona sređivala nazvao sam ga i rekao stižemo za pola sata. Ivana se sređivala šminkala stavljala haltere ono vrhunsko jebeno sexy. Kada je prošlo vise od pola sata zove on javim se i kažem jbg drug imam jedan poslić ovdje u gradu odraditi a auto mi neće da upali možeš li doći po mene i da uzmem ti auto da rjesim to kaže eto me. Kažem Ivani jebat ćeš se ovdje a ja ću postaviti kameru iznad kreveta u lampu rješio sam to i stiže on udzi drug jbg sere me nešto auto a imam nešto odvesti Racunar jedan musteriji ( inače imam radnju računara servis) bili mogao uzeti auto od tebe a ti sačekaj me popij kafu sa Ivanom malo se nećkao i kaže aj pa ćemo onda do mene da mi rješio ono ok . Odem ja i jbg odem na kafu i čekam 45 minuta i mislim se jesu u akciji radi li kamera i onda nazovem njega i kažem drug eto me malo sam se zadržao pa ćemo do tebe . Dodzem kući njih dvoje sjede piju sok kazem ajme drug pozdravi se sa Ivanom on ona mi namigni i vozili smo se vidim malo on nervozan i mislim sigurno je ju sevio završim kod njega i odveze me on kući pozdravimo se i jedva čekam da dodzem kući da vidim sve. Ulazim Ivana sjedi pije kafu puši cigaru i usta poljubi me sočno upravo sam se jebala ono vrhunski super mi je bilo ti gledaj na kameri a ja ode do centra u kupovinu dušo i uživaj. Čim ode ona izvadim kameru i spojim je na TV izvalim se na krevet i počnem gledati ….
Čim sam izašao iz kuće ona je zaključala kuću i vratila se u dnevnu sobu počeše pričati i ona mu kaže jedva sam čekala da ode a on i ja. I krenuše se ljubiti i maziti ona kleknu na pod i poče mu otkopčavati slic izleti mu kurac već dignut otprilike oko 18 cm ali jako debeo sa velikim glavicem i poče ga lizati a on samo uzdiše ona mu ga je sisala grickala glavic i onda ustaše i poče se ljubiti žestoko onda se skinu skroz i ona i on i nastaviše se ljubiti dok mu je ona držala jednom rukom on joj je dirao njene lijepe sise….
Onda se je sagela i nastavila mu pušiti lizati mu jaja on povilenio sam gledajući bilo je super.
Pušila mu je kratko i onda poče ubrzavati i drkati mu dok nije počeo špricati po licu i Sisama puno je svrsavao a ona mu je drkala dok GOD nije prestao stenjati i onda mi ga je lizala sisala i svu spermu polizala sa njega…..
Ustala je legla kraj njega nastavili su se ljubiti opet mu se počeo dizati i onda ju je konačno počeo jebati legao je na nju i ljubio je dok mu je polako kurac ulazio u njenu picku koja je sva bila mokra žestoko su se ljubili dok ju je polako nabijao ona mu je šaptala jebi me nestaj nikako počeo je ubrzavati a ona mu je rekla puni me puni i počeo je vrištala je kao luda svrsavao je on i ona a i ja sam gledajući morao izdržati bilo je super….

Erotika

Objavljeno
Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

7 sati ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

1 dan ranije

Snajka balerina

Za mene je svaka balerina posebna vrsta božanstva. Mogao sam da ih gledam satima kako…

1 dan ranije

Jebes ljubav, trazim veliki kurac

Obasipaju me nekim nebitnim nepotrebnim ponudama a ja samo zelim da legnem i da primim…

2 dana ranije

Zaklina

Zaklina, 40god, udata. Volim cosplay kostime i igre uloga. Volim da mastam i da uzivam…

3 dana ranije

Pogrešna Guza na Pravom Mestu

Jebote kakva žurka! Kada sam se oženio, nisam imao pojma za koga se zapravo ženim.…

3 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.