Mlađa sestrična

Uh kako je bila dosadna i naporna kao dijete. Nisam se mogao otarasiti dosade dok ju ne udarim a onda bih dobio po ušima od mame što tučem i zlostavljam „to jadno dijete“. Jelena je bila mlađa od mene 3 godine i kad bi došli na godišnji onda bi tetka i ona ostale skoro cijelo ljeto pa bi tetak došao po njih početkom školske godine ili bi se avionom vratile u Njemačku gdje su bili „na privremenom radu“. I moja mlađa sestra mi je išla na živce ali nije bila toliki davež kao Jelena.
Godine su prolazile i kad je moju sestru i Jelenu uhvatio pubertet konačno su mene prestale daviti i družile su se non stop i kao sve klinke šaputale, cerekale se bez veze i komentirale dečke koji su ime se sviđali. Ja sam se bavio sportom, trčao redovno, igrao nogomet i sa društvom rekreativno košarku pa sam bio dobro građen i mišićav. Imao sam djevojaka i rano sampočeo sa seksualnim aktivnostima. Curice su se same nabacivale sportašima i uvijek sam imao nešto za „nasaditi na kitu“. Kao i svake godine, Jelena i tetka Ana su došle kod nas na more i ljeto je bilo kao i sva ljeta prije ali je moja sestra radila preko sezone u jednoj slastičarni, mama je normalno radila svaki dan u svojoj firmi već 20 i više godina a ja sam bio jedini koji je bez obaveza jer sam kao student imao neke ljetne rokove pošto nisam baš čistio sve od prve ali nisam ni jednu godinu kiksao. Tetka i Jelena su bile smještene u svoje sobe i ja bih ujutro ranije ustao i dok je tišina, kad mama i sestra odu raditi učio bih za ispit.
To jutro je tetka isto ustala ranije i rekla mi da će do plaže na jutarnje kupanje a „ona lijenčina“ misleći na Jelenu neće sa njom. Tetka je otišla i ubrzo sam čuo Jelenu kako se tušira i za nekoliko minuta je došla na terasu sa šalicom kave , kose umotane u ručnik i u kućnom ogrtaču. Čim je sjela mi je rekla da joj je dosadno. Pogledao sam ju i dobacio da ode gledati tv.
– i to mi je dosadno, i ti si dosadan dok buljiš u te knjige i bilježnice
-šta n-bi htjela da glumim dvorsku ludu, skačem tu i zabavljam te?
– to bi bilo zanimljivo gledati, ha ha ha
Malo me ostavila na miru pa me opet prekinula svojim kukanjem
– kako je dosadno, ajmo se malo zabaviti
Poklopio sam knjige i pogledao ju pa ju pitao
– kako da te zabavim, hoćeš samnom na nogomet ili košarku, šta ja mogu što ti je dosadno
– mogao bi kad bi htio
– Majke ti, reci što ti je na pameti – već sam lagano šizio od nervoze i počela mi je „papati živce“ kao kad je bila klinka.
– Idemo u kuću pa ću ti pokazati
Ustala se i otišla u dnevnu sobu a kad sam ja ušao skinula je najprije ručnik sa glave gledajući me pa odvezala kućni ogrtač i kad je skliznuo sa nje ostala je potpuno gola. Izgledala je superi bila je zgodan komad ali nikad ju nisam „odmjeravao“ jer smo rod i jer ju baš i nisam podnosio.
– Sviđam li ti se?
– ti nisi normalna, ja sam ti brat
– nećemo se ženiti , što se ustručavaš? Malo seksa će nam samo dobro doći. Ajde skini gaće da ti vidim kurac
– Ma ti si stvarno opičena.
U glavi sam bio čist i nisam želio povaliti dosadu ali kurac je glup i on je reagirao odmah kad sam ju ugledao i ukrutio se. Primjetila je ona to i kad sam razmišljao što da joj kažem stvorila se pored mene i povukla mi šorc i gaće dolje a kurac je stršao i pokazivao spremnost da ju ubada. Odmah ga je počela milovati i natezati
– vidiš da i ti mene želiš. Idemo u sobu
– Mama će ti još malo doći sa kupanja , ti si luda.
– Idemo onda u tvoju sobu i zaključaj vrata.
Uzela me za ruku i povukla za sobom. Moja soba je bila u prizemlju i gledala je na ulicu. Čim smo ušli odmah je kleknula na pod i počela ustima obrađivati kurac i drkati ga svojom nježnom rukom. Nisam se kako treba ni snašao a već se nabijala usnama i pokušala ga cijeloga progutati. Jelena je već dobro iskusna u pušenju kite što se odmah vidjelo. Baš ga je stručno obrađivala i ubrzo sam joj počeo puniti usta spermom. Gutala je spermu i glavić držala u usnama a rukom cijedila kitu i drkala dok god nije i zadnju kap iscjedila iz nje. Polizala ga je i očistila ne puštajući ga i ubrzo je bio opet krut i spreman za „akciju“. Legla je na moj krevet i namjestila se da joj poližem pičku koja je bila potpuno depilirana i već se rastvarala sama . Kad sam joj jezikom počeo obrađivati krug oko pice i povremeno joj usnama dirati klitoris krenulo je njezino stenjanje i uzdisanje. Poslije samjoj prstom ubadao pičku a usnama sisao klitoris i jezikom ga masirao. Orgazam joj je bio obilan i kad je i njena pička i moje lice bilo skroz ljepljivo i sklisko od njezinih tekućina iz pičkice prislonio sam kuracna ulaz u nju i glavićem joj prelazio od klitorisa do ulaza u guzu. Izdigla je kukove, stenjala i kad sam joj ga sprašio odjednom čitavog vrisnula je i nije prestajala vrištati i stenjati sve vrijeme dok sam ju jebao a pogotovo kad joj je nadošao i drugi orgazam. Sreča da nije bilo nikoga drugog u kući jer svi bi ju čuli. Okrenuo sam ju na koljena i „guzio ju još jedno vrijeme a druga rupica se otvarala sama i mamila me da ga gurnem i u „drugu klasu“ Pljunuo sam točno na ulaz u šupčić i prstom ušao u njega a ona je počela još jače mješati bokovima i cviliti. Malo sam kružio prstom po guzi i kad sam vidio da se širi bez problema izvukao sam kurac iz pičke i prislonio ga na ulaz u guzu i lagano ga uvlačio. Nije ništa rekla niti se branila a kad je ušao glavić počela se sama gibati naprijed nazad i nabijati po malo na njega. Ubrzo sam čuo kako jaja udaraju po njenim guzovima i bio sam cijelom dužinom u njoj. Jebao sam ju dosta žestoko i brzo samo da svršim dok netko ne dođe. Ona se svojom rukom dirala po klitorisu i ubrzo se počela tresti i vrištati jer je svršavala opet a i ja sam bio pri kraju i nabio sam joj ga do kraja i punio joj guzicu spermom. Nije se izmicala dok god je osjetila da se trzam u njoj i kad sam ga izvukao samo me pogledala i krenuvši prema kupaonici rekla
– super si me izjebao, ponovit ćemo kad god budemo sami doma
Otišla je u kupaonicu na katu a ja sam se također otuširao i vratio na terasu kod svojih knjiga. Ubrzo sam vidio tetku kako ide s plaže umornim i sporim koracima uzbrdo. Kad je došla sjela je na stolicu na terasi i zadihana me pitala
– Sunce tetkino bi li mi donio čašu vode?
Naravno da sam otišao i donio joj vodu a taman se pojavila i Jelena obučena u neku haljinicu bez grudnjaka ali imala je gaćice na sebi i rekla nam “ dobro jutro“ – na što joj je tetka samo dobacila da je voda odlična i da se zajebala što se nije otišla sa njom kupati a Jelena joj je rekla da je njoj ovako baš dobro i da neće ni sutra ujutro zajedno na plažu.
– Ja i moj braco ćemo sad otići naplažu – rekla je zagrivši me i poljubi me u obraz.
I ja i tetka smo bili malo iznenađeni ali nije to ništa što bi budilo bilo kakve sumnje kod tetke pa sam samo rekao da me pričeka par minuta da obučem kupaće gaće i uzmem ručnik. Nismo puno razgovarali o seksu jutros jer smo znali da će mo se prašiti još , kad god nam se ukaže prilika. Tako je i bilo. To ljeto sam ju skoro svaki dan trošio osim „onih dana u mjesecu“ kako je moja baba govorila ali mi je znala reći „da ju mogu prašiti“ u usta i „drugu klasu“ ako mi se ne da po „prvoj klasi “ dok curi. Jebao sam ju i dok curi ali pod tušem i pušila mi je jednom u gradu u mraku i sve progutala i polizala. Nezasitna je i isti smo po tom pitanju.

Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

14 minuta ranije

Brat joj je otvorio Oči

„Ooohhh da da Daniceee! Jebi me! Tvoja sam!" Glas koji je dolazio iz sobe njegove…

31 minut ranije

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

2 dana ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

3 dana ranije

Snajka balerina

Za mene je svaka balerina posebna vrsta božanstva. Mogao sam da ih gledam satima kako…

3 dana ranije

Jebes ljubav, trazim veliki kurac

Obasipaju me nekim nebitnim nepotrebnim ponudama a ja samo zelim da legnem i da primim…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.