Kategorije: Erotski Magazin

Lezbejke Upoznavanje

Lezbejke Upoznavanje – saveti i ključ do uspešne veze. Veze, posebno romantične, zahtevaju mnogo truda, žrtvovanja, kompromisa i prilagođavanja da bi bile uspešne. Štaviše, postaje još teže za vezu ako je društvo vidi kao tabu ili nekonvencionalnu. LGBTQ osobe su ipak veoma srećne i radosne i trude se da bez obzira na povremene poteškoće nađu svoj put. Čak i kada ne uspeju da pronađu srodnu dušu po svom izboru, one guraju dalje i ponosno. Bez daljeg odugovlačenja, evo nekoliko saveta za zdravu lezbejsku vezu.

Lezbejke Upoznavanje – Komunikacija je ključna.

Morate biti u stanju da govorite o svojim osećanjima, da razumete druge i razmenjujete mišljenja. Možda niste uvek u pravu, ni vi ni ona, ali možete uvek očekivati da ćete biti saslušani i prijemčivi. Kako ona prema vama, tako vi prema njoj. Ovo vam omogućava da budete iskrene, da gradite vezu i da budete srećne.

Uspostavite smislene rituale.

Bilo da idete u šetnju posle večere ili zajedno pravite picu svakog petka uveče. Uspostavljanje rituala vam omogućava da ostanete u kontaktu i da se dodatno zbližite. Dogovorite izlaske subotom ili prosto zajedno radite uobičajene kućne poslove, poput čišćenja ili kupovine namirnica. To vam pomaže da ostanete povezane na više različitih nivoa.

Lezbejke Upoznavanje i slatka Iznenađenja.

Neka stvari budu uzbudljive, romantične… i sve to uz povremena iznenađenja. Odvedite je na poseban sastanak, pošaljite joj cveće ili joj donesite ručak na posao. Kupite joj karte za njenog omiljenog muzičara ili joj napišite pesmu i otpevajte joj je. Mala i velika iznenađenja su važna da bi stvari ostale sveže. Rituali trebaju da postoje, ali isto tako je uvek zdravo uneti neku iznenadnu spontanu promenu.

Brinite o sebi, o Fizičkom i Mentalnom zdravlju.

Niko nije dobar partner ako je pod stresom i nesrećan. Obavezno odvojite vreme za sebe da ostanete zdravi. Jedite pravilno, vežbajte, odvojite vreme kada vam je potrebno. Što se bolje osećate o sebi, više ćete moći da date svojoj partnerki. A ako se desi da upadnete u neki problem, u lenjost, vratite se na prvu tačku – komunikacija. Savetujte, ali se nemojte plašiti i da tražite savet. Partnerka i jeste tu da bi vam pomogla, usrećila vas i vratila vas na pravi kolosek.

Lezbejke Upoznavanje – Kreativnost u Krevetu.

Seks sigurno nije ključna stvar za uspešnu vezu, ali jeste veoma važna stavka. Zato nemojte da budete lenji, nemojte da budete ograničeni kada su seksi igrice u pitanju. Osvežite vašu intimu sa novim kompletom donjeg rublja, novom frizurom, šminkom. Neke nove intimne igračke takođe mogu uneti dodatno uzbuđenje i pojačati iskru koja među vam već sija.

Tvrdoglavost nije Privlačna.

Nije bitno da li ste u pravu ili ne. Ne razmišljajte o tome da li ste u pravu, već o tome šta želite, šta je važno za ljubavnu vezu. Provedite više vremena u ljubaznosti. Manje ćete se svađati i više ćete uživati.

Lezbejke Upoznavanje – odvojite vreme za Sebe.

Vaši životi mogu biti opterećeni poslom, porodicom i društvenim aktivnostima. Zato je važno da povremeno odvojite vreme samo za sebe. Šta god to bilo – čitanje knjige, gledanje serije, samostalna šetnja. Šta god bilo pomoći će vam da ostanete sveži i da se dodatno zbiližite sa partnerkom.

IZVOR: https://www.licnioglasi.net

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

5 Vrsta Intimnosti – sex adresar otkriva za Vas

Intimnost je kamen temeljac svake zdrave i ispunjavajuće veze, otkriva sex adresar za vas. Služi…

15 sati ranije

Sissy trans

Na pitanje kakav je moj tip muškarca samo se nasmiješim i odmahnem glavom. Kakvo glupo…

16 sati ranije

Život posle Života

Bio je to prelep dan, poneki mirni oblaci su se polako kretali po inače čistom…

17 sati ranije

Ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji

Suzana – ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji. Dakle ne ja tebe, nego…

3 dana ranije

GREH SA SINOM

U pocetku kada sam se udala sve je bilo tako lepo i savrseno... Bila sam…

3 dana ranije

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.