Kategorije: Erotski Parovi

Kučka sa Autoputa

Da li ste nekada čuli za izraz – Kučka sa Autoputa? Verovatno biste pomislili na neku „damu noći“ ali to nije ono što se meni desilo.

**

Imao sam prezentaciju licem u lice sa važnim klijentom koji je bio u drugom gradu udaljenom oko 4 sata vožnje. Spakovao sam nešto odeće u auto zajedno sa svim ostalim što mi je bilo potrebno i krenuo pre podne. Planirao sam da ostanem u obližnjem motelu tako da sam bio svež i odmoran. Prva 3 sata vožnje bila su prilično bez događaja. Autoput, klasika. Otprilike sat vremena od mog odredišta, saobraćaj je počeo da se pojačava.

Od 3 trake ja sam se smestio u središnju. Mogao sam da prođem sporija vozila, ali da se klonim ludaka koji su bili nervozni da stignu kuda idu. Bio sam na začelju male kolone kada sam pogledao u retrovizor i video srebrni sportski automobil kako brzo prilazi. Nisam imao kuda da odem, pa sam samo čekao da vidim šta će da uradi.

Vozač je došao pravo na moj zadnji branik i mogao sam da vidim da je vozila ‘ona’. Sunčane naočare, duga plava kosa, bluza/košulja sa nekoliko dugmadi otvorenih. Nisam mogao da buljim previše, a da ne rizikujem nesreću. Bila je toliko blizu da nisam mogao ni da vidim farove njenog automobila. Promrmljao sam sebi u bradu: „Koji ti je kurac, nemam gde da se sklonim.“

Saobraćaj u desnoj traci počeo je malo da se pojačava ali ona je mislila da ima prostora. Brzo kao bljesak, ušla je u tu traku, naravno bez migavca, i počela da mi prilazi sa strane. Tada se saobraćaj usporio i ona je pala nazad. Ubrzo, opet je bila iza mene. Sada je leva traka malo ubrzala i ona je probala tu. Ista stvar, krenula je da me prođe, ali se saobraćaj usporio i ona se ponovo vratila u moju traku.

Kučka mi pokazala Srednji prst.

Mogao sam da vidim iznerviran izraz na njenom licu kao da je ovo nekako moja krivica. Trudim se da ne dozvolim da me ovakve stvari pogode, pa sam se samo u sebi smejao njenim frustracijama. Ove promene trake napred i nazad trajale su nekoliko kilometara. Samo sam držao stabilnu brzinu u srednjoj traci dok se činilo da njen bes raste. Konačno se saobraćaj otvorio i prva se oslobodila desna traka. Proletela je pored mene, ali ne pre nego što je proturila ruku kroz prozor sa ispruženim srednjim prstom. Šta sam joj ja kriv?

Stigao sam do svog motela bez daljih incidenata i prijavio se. Otprilike sat vremena kasnije, izašao sam da uzmem večeru i video srebrni sportski automobil kako ulazi na parking motela. Stajao sam zabezeknut dok je plavuša izlazila iz auta noseći svoju tašnu i nešto što je ličilo na flašu vina. Obično nisam zlopamtilo, ali setivši se njenog gesta, odlučio sam da joj dobacim nešto.

Krenuo sam prema njoj i kada sam bio dovoljno blizu, rekao: „Izvini! Prvo, šta sam ti ja bio kriv što je gužva u saobraćaju? A drugo, što se tiče tvoje ponude, ne bih te čak ni sa tuđom kitom..“

Izraz njenog lica bio je neprocenjiv. Samo je promucala: „Šta.. o čemu pričaš?“

„A ti kao ne znaš? Pre otprilike 2 sata na autoputu, bila si u mom dupetu nekoliko kilometara. Onda si proletela pored mene i pokazala mi… Kao što sam rekao, hvala na ponudi, ali nisam zainteresovan.“

Očigledno nije navikla da se sa njom tako razgovara. Istini za volju, bila je prilično laka za oči uz velike izbočine na njenoj košulji. I njene farmerke su bile dobro popunjene, imala je obline na svim bitnim mestima. Osetila se uvređenom: „Šteta… jer sam ja jedna od najboljih koje ćeš upoznati.“

Shvatio sam to kao izazov. Namerno sam je odmerio odozgo do dole, i samo rekao: „Ne. Imao sam mnogo bolje od tebe.“ Malo je pocrvenela, zgrabila me za ruku i rekla: „videćemo…“

Odvukla me je nazad u motel i pravo u svoju sobu. Kada je ušla, spustila je flašu na sto i gurnula me na krevet. „Dakle, šta si ono rekao?“ Počeo sam da otvaram usta dok je otkopčala košulju. Njen grudnjak je bio čipkast, svetlo ružičast i jedva je sadržavao ono što je izgledalo kao dve veoma lepe sise.

Kurac je počeo da mi raste.

Izula je cipele, spustila farmerke i bacila ih na stolicu, pokazujući svetlo ružičaste gaćice sa srcem na prednjoj strani. Još nisam ništa rekao, pa me je gurnula na leđa, olabavila mi kaiš i povukla moje pantalone. Kurac je počeo da mi raste usled njene kontrole. Ona mi se zlobno osmehnula: „Tako sam i mislila… Da vidimo šta imamo ovde.“

Brzo povlačenje i moj kurac je postao slobodan. Nagnula se napred, omotala ruku oko mog kurca i dala mu nekoliko nadrkavnja. Zatim se nagnula i liznula glavić kao da je lizalica. Pa, to je bilo to, bio sam tvrd i uspravan kao koplje. Njene gaćice su sledeće što je skinula. Popela se na krevet, opkolila me svojom picom tik iznad mog kurca.

„Želiš ovo? Hoćeš ovu sočnu pičku?“ Ne čekajući odgovor, ona se spustila i jednim potezom primila celu moju dužinu.

Počerla je da me jaše puna samopouzdanja, odbijajući moje ruke kad god sam hteo da joj zgrabimn sise. Priznajem, bila je ozbiljno dobra jebačica. Povremeno se spuštala rukama na moje grudi i guzom treskala dok me je tucala. Želeo bih da kažem da sam izdržao sat vremena, ali verovatno je bilo bliže 10 minuta kada sam osetio vrhunac.

„S… Svršiću…“

„Svrši jebote… tako sam blizu… svrši u mene…“ – rekla je iako nismo koristili kondom.

Spustila se na mene i kao u najlepšem filmu oboje smo zajedno doživeli orgazam. Oboje smo hvatali dah dok sam polako klizio izvan nje. Ispruživši noge, otkotrljala se na moju stranu. Ležali smo nekoliko minuta i ponovo sam pomerio ruku da joj pomilujem grudi. „Ne još…“ ponovo mi je odgurnula ruku.

Nakon još desetak minuta podigla se na krevetu na sve četiri, lagano raširila noge i pogledala preko ramena. „Jesi li spreman za još jednu rundu?“ Kleknuo sam iza nje i gurnuo jedan, pa dva prsta u nju. „Batali to sranje… nabij taj kurac u mene!“

Kučka voli od pozadi.

Nabio sam se u nju, držeći je za kukove. Ovaj put sam ja imao kontrolu i izdržao sam malo duže. Ljuljala se i uzvraćala kukove ka meni da bih se dublje zabijao. Imala je premoćnu guzu koju sam gnječio i pljeskao dok sam je tucao. Stenjala je i uzdisala na tako seksi način da sam uživao u svakom zvuku. Znojili smo se a kapi na njenoj sjajnoj koži delovale su tako senzualno. Povremeno bih izlazio iz nje da bi je okusio svojim toplim jezikom. Ponovo je veoma brzo došla do ivice ponora.

Kada me je njen orgazam udario, ponovo sam svršio u nju. Pala je napred na krevet, a ja sam se otkotrljao na njenu stranu. Oboje smo zadremali.

**

Kada sam otvorio oči, pogledao sam na sat, bilo je posle ponoći. Nevoljno sam ustao i obukao se. Dok sam odlazio, dao sam joj poljubac. Probudila se i osmehnula. Požurio sam u svoju sobu, podesio alarm i skočio u krevet da bar malo odspavam.

Jutro je došlo prebrzo pa sam se istuširao, obukao i krenuo dole da doručkujem. Na putu pored ulaznih vrata, pogledao sam ka parkingu. Njenog automobila nije bilo. Prezentacija i sastanak bili su veliki uspeh. Iako su se svi pitali šta je uzrok velikom osmehu koji sam imao na licu ceo dan.

KRAJ!

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

11 sati ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

1 dan ranije

Snajka balerina

Za mene je svaka balerina posebna vrsta božanstva. Mogao sam da ih gledam satima kako…

2 dana ranije

Jebes ljubav, trazim veliki kurac

Obasipaju me nekim nebitnim nepotrebnim ponudama a ja samo zelim da legnem i da primim…

2 dana ranije

Zaklina

Zaklina, 40god, udata. Volim cosplay kostime i igre uloga. Volim da mastam i da uzivam…

3 dana ranije

Pogrešna Guza na Pravom Mestu

Jebote kakva žurka! Kada sam se oženio, nisam imao pojma za koga se zapravo ženim.…

3 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.