Kategorije: Devojke za seks

Kucka drugacija od drugih

Lako je na internetu glumuti osobu kakvu god zelite. Frajeri mogu da se foliraju kako su bogati opasni i kako su pojebali njih stotinu. Devojke mogu da glume ribe i da govore o sebi samo u superlativu. Svesna sam da su za tastaturom i preko telefona svi najbolji i najlepsi a u realnom svetu su nebitni. Zato sam uvek cenila iskrenost i zato sam uvek bila direktna.

Jesam kucka ali ne ona na kakvu si navikao. Niti se smucam po ulici niti pusim za jedno pice i nisam svorc. Ja sam jedna, mogu slobodno i neskromno reci, uspesna zena u svakom smislu. Imam posao za koji sam posteno uredno i fino placena. Imam svoja kola svoj stan. Obezbedjena situirana samostalna.

Kladim se da nisi upoznao mnogo takvih uspesnih zena koje za sebe kazu da su kucke. Ali lepi moj, velika je razlika izmedju kurve i kucke. Jedne prodaju svoje telo i svje dostojanstvo za novac, a druge kao sto sam ja to ne rade. I ne bi nikada. To je ispod mog nivoa u svakom smislu. Ja zahtevam postovanje u vecini slucajeva. Ali priznajem – volim da me tretiraju kao kucku!

Neka to bude moj fetis, neka to bude moja zavisnost, moj porok. Zovite to kako god hocete. Ne bezim od toga, ne stidim se toga, ne plasim se. Imam svoj put svoja pravila i svoje zahteve. Nekome ce oni biti po volji nekome nece, ali ja ne planiram da se udajem za tebe 😛 Samo zabava!

Da moralisem ne zelim. Nisam najgora ali daleko od toga da cu da vam mudrujem, da se proseravam. Imam ja svoje bubice. Moje ponasanje u krevetu ili ovako sa vama na internetu je moja privatna stvar. Iskrena da budem, samo par ljudi u mom zivotu i znaju tu stranu mene. Diskretna sam, ocekujem da tako ostane i posle naseg druzenja ili susreta. Jedva cekam da se upoznamo.

Ako zeliš da kontaktiraš Almu, klikni OVDE.

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

5 Razloga zašto su milfare za sex Najbolje!

Danas se bavimo čistim činjenicama, naša tema su milfare za sex i zašto su one…

17 sati ranije

Ena

Neiskusna željela bih probati svašta Nisam nevina ali kao da jesam. Bivši mi nije poklanjao…

18 sati ranije

TATA I JA SMO SE SAVRSENO SLAGALI

Od malih nogu uvek sam bila tatina mezimica,tatina maza... Kao jedinica mama i tata su…

20 sati ranije

Stefania – zrela žena u telu devojke

Stefania, 1982. nisam u vezi Tajna moje mladolikosti ne postoji. Verovatno je deo genetika a…

2 dana ranije

Želela je da postane Grešnica

Poznavao sam taj par iz viđenja. Bili su prijatelji nekih mojih prijatelja. Viđao sam ih…

2 dana ranije

Vlazna

Vlazna sam i spremna … udata gospodja. Pravo je vreme, ne cekaj, zovi Sex Oglasi…

3 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.