Kategorije: Erotski Magazin

Kako Joj Stimulisati Picu Prstima

Iz nekog razloga, mnogim ženama je prst jedna od najseksi stvari na svetu. Mislim da to ima puno veze sa faktorom nestašluka, nevalaljalo je i bezobrazno, zar ne? Ako istražujete prstima, možda nećete uvek pogoditi prava mesta i ponekad može biti vrlo frustrirajuće za obe strane.

Ali hajde da prođemo neke stavke koje smatramo bitnima:

 

Pustite je da vas vodi.

Baš kao penisi, ni dve pice nisu iste, i iako se možda osećate kao da ste savršeno zacrtali jednu, sledeća će biti drugačija i potrebna joj je posebna pažnja. Dakle, ukratko – obratite pažnju na odgovore koje dobijate od nje. Pratite je, uslišite molbe i tada će oboma biti bolje 😉

 

Slušajte je.

Uzdiše li, jeca, cvili, moli vas za još? Ako zvuči kao da se dobro zabavlja, verovatno ste na dobrom putu, ali ako vas uhvati za ruku i pokuša da vas navede na drugo mesto – pustite je da vas vodi.

Ona mnogo bolje od vas zna gde joj i šta joj prija, kakva jačina pritiska i kakav ugao i sve to!

 

Ne žurite, idite polako.

Devojka, žena – sve one vole da uživaju u osećaju dok vam prsti klize oko glatkih usmina. Ima toliko uranjanja i nabora koje treba istražiti prstima, i sve one vole kad neko odvoji vreme, delikatno im razdvoji usmine i nežno trlja i vuče ih, puštajući da prst polako klizi napred-nazad kroz vlažan prorez. BEZ ŽURBE!

Sjajna stvar u vezi sa prstima je da iako može bit – to ne mora biti glavni događaj. Dugo, polagano, nežno pipkanje prinudiće svaku ženu da se nakvasi, spremna da vas uzme u sebe, tako da nema potrebe za žurbom. Provedite neko vreme igrajući se prstima dok ležite i ljubite se – koliko god želite.

Uticaji i nedostaci.

Diranje prstima nije samo podsticanje spoljašnosti vagine i klitorisa, već žene vole i prst (ili dva, ili tri) u vagini. Iako većina žena ne može da svrši kroz vaginalnu penetraciju, kombinacija prstiju koji ih pumpaju i dok mi se stimuliše klitoris može biti eksplozivna.

Isprobajte polako, ali čvrsto kretanje prstima, uvlačeći ih i izvlačeći polako, dokle god mogu i gledajući da li joj se sviđa osećaj sitosti jednim ili dva prsta.

Koristite dlan da biste držali pritisak i stimulaciju na njenom klitorisu dok prstima ulazite i izlazite iz nje, a dok ste unutra, isprobajte onaj pokret „dođi ovamo“ i pokušajte da pronađete njenu tačku G, malo drugačiju teksturu područja unutar vagine.

 

Uživajte jedno u drugom.

Dok njegovi prsti istražuju vašu macu, mogli biste mu provlačiti prste kroz kosu dok se ljubite, vrhovima prstiju maziti mu leđa i bokove, uhvatiti ga za dupe i privući ga bliže sebi … zgrabite njegov penis i povucite ga osećajno.

Nema razloga da ne možete rukama da istražujete njegov penis i loptice dok on istražuje vas, zato zgrabite svog čoveka i sami se bacite na posao. Igranje prstima ne mora biti sebičan čin, oboje možete istovremeno da se stimulišete.

LinkIzvor: https://medium.com/sexxx-with-meaghan/how-to-finger-a-pussy-perfectly-b55773e87a4c

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

5 Vrsta Intimnosti – sex adresar otkriva za Vas

Intimnost je kamen temeljac svake zdrave i ispunjavajuće veze, otkriva sex adresar za vas. Služi…

4 sata ranije

Sissy trans

Na pitanje kakav je moj tip muškarca samo se nasmiješim i odmahnem glavom. Kakvo glupo…

5 sati ranije

Život posle Života

Bio je to prelep dan, poneki mirni oblaci su se polako kretali po inače čistom…

6 sati ranije

Ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji

Suzana – ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji. Dakle ne ja tebe, nego…

2 dana ranije

GREH SA SINOM

U pocetku kada sam se udala sve je bilo tako lepo i savrseno... Bila sam…

2 dana ranije

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

3 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.