Kategorije: Erotski Magazin

Jeste li za ‘zlatni tuš’?

Iako se o fetišima sve više otvoreno govori, nekih će se seksi igrica rijetki parovi prihvatiti, ili hoće, samo o tome ne žele govoriti. U tu kategoriju spada i uriniranje po partneru ili takozvani ‘zlatni tuš’. Anketa!

John Mayer, dečko glumice Jennifer Aniston nedavno je priznao je da voli “zlatni tuš”. A “zlatni tuš” pali i pjevača Rickyja Martina, ali on to preferira u kupaonici, pod tušem.

I dok će se neki usuditi isprobati uriniranju po partnerovom tijelu ili “zlatni tuš” nekima će to ostati nikada ostvarena želja, što zbog predrasuda što zbog straha kako će partnerica ili partner reagirati na to.

Osim što je takav fetiš mnogima “uvrnut” i nikada se ne bi usudili upustiti u takvu seksualnu igricu, neki će, kako bi zadovoljili partnera pristati na to iako im baš nije po volji, a ima i onih koji u tome i više nego uživaju.

Iako to pali i neke žene, postoje istraživanja koja su pokazala da “zlatni tuš” češće poželi muškarac. Zašto uopće netko može poželjeti tako nešto, pitate se!? Jednostavno zato jer ga to uzbuđuje.

Ako ste voljni isprobati uriniranje po tijelu partnera, morate znati da to uopće nije lako za izvesti. Više je razloga zašto je to tako. Naučili smo urinirati u WC-u, u miru i tišini dok nas nitko ne gleda, a za mnoge je to nešto “prljavo” i gadi im se.

Za početak bi bilo dobro da vas partner gleda dok obavljate nuždu, ako možete pristati na to, sljedeći bi korak mogao biti i uriniranje po nekom dijelu partnerova tijela. Za prvi put jednostavnije će biti ako to napravite dok ste pod tušem ili u kadi. Važno je opustiti se i naravno ne raditi to protiv svoje volje. Tko zna, možda počnete uživati u tome!?

https://popisajme.com/jeste-li-za-zlatni-tus/

 

Klikni OVDE da pogledas DEVOJKE koje vole ISTO STO I TI!

Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Udata

Ankica Kazu da je sa udatom najbolje, zelis li da proverimo to? KONTAKT: ANKICA TEKST…

9 sati ranije

Razuzdana domaćica 1. Deo

Viktorija Ivanović je bila sasvim obična domaćica. Imala je 43 godine, dva sina i ćerku.…

9 sati ranije

Milfaca

Starija zena treba potentnog muskarca … Slobodna sam i apetit mi je velik   Pozovi…

1 dan ranije

Sefova kurcina

Nakon 10 godina braka seks nije vise interesantan kao na pocetku. Tak smo poceli da…

1 dan ranije

5 Vrsta Intimnosti – sex adresar otkriva za Vas

Intimnost je kamen temeljac svake zdrave i ispunjavajuće veze, otkriva sex adresar za vas. Služi…

2 dana ranije

Sissy trans

Na pitanje kakav je moj tip muškarca samo se nasmiješim i odmahnem glavom. Kakvo glupo…

2 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.