Kategorije: Seks priče

Foto zabava

Ja sam Martina, a moj suprug se zove Ivan. Mi smo oboje u kasnim dvadesetim godinama, oboje smo završili faks i sad radimo u jednom renomiranom stranom poduzeću. Naš seksualni život je fantastičan i mi dijelimo svoje seksualne fantazije, pokušavajući ih i ostvariti, ali još nikog nismo uključili u te naše igre. U tome se i sastoji sljedeća fantazija.

Ivan je stvarno dobar amaterski fotograf i on me je naučio dovoljno, da znam uslikati pristojnu sliku. Mi se inače jako volimo fotografirati. Volimo se oblačiti u seksi odjeću i onda to slikati iz raznih kutova. Imamo nekoliko velikih albuma sa našim fotkama u vrlo „nezgodnim“ položajima. Tu uključujem; vezivanje, dominu, masturbaciju, upotrebu seks igračka i dr.

U našoj fantaziji, mi zabavljamo naše goste, dva para naših najboljih prijatelja sa faksa. Nakon večere i par boca crnoga vina, osjećamo se sjajno. Goran me je upitao za fotke koje smo slikali za Novu godinu i mi smo se svi našli na podu tražeći i gledajući fotke.
I na neki način su i te naše slike isplivale na površinu. Lori se oteo lagani vrisak.
Kad sam ju ugledala vidjela sam da drži jednu fotografiju 10×15 na kojoj sam ja i to sa povezom na očima, sa lisicama i sa vibratorom u mojoj maci. Osjetila sam kako me crvenilo u licu preplavljuje.

Nije se imalo što za reći. Ispričala sam se i rekla da mi nije bila namjera da itko vidi te fotografije. Ivan je počeo spremati albume, ali naši prijatelji su izrazili želju da pogledaju slike. Pogledala sam u Ivana i vidjela uzbuđenje u njegovim očima. Složila sam se i rekla im neka obećaju da nikad neće nikome reći o tim slikama.

Iduća dva sata, svaka slika je pažljivo pregledana. Naši gosti su bili uzbuđeni baš kao ja i Ivan. Nas šestero smo stvarno bili dobri prijatelji i nelagoda zbog slika je brzo nestala, kako se seksualno uzbuđenje u sobi povećavalo.

Gordana je pronašla fotografiju na kojoj je Ivan obučen u satenski ogrtač, a njegova se erekcija fino vidjela. Gordana je ostala zapanjena. Sljedeća slika ga je pokazivala u tom istom ogrtaču, gdje leži na krevetu do mene, sa erekcijom a ja sam imala orgazmički izgled.
Još uvijek mi je živo sjećanje na taj trenutak kad je slika snimljena.

Gordana je upitala bismo li mi htjeli slikati nju i Tomislava. Ja sam bila oduševljena tom idejom, ali Tomislav baš nije bio siguran u to. Gordana je bila razočarana svojim suprugom i pitala je Ivana hoće li se on pozirati s njom. Ivan je to sa veseljem prihvatio. Gordana i Ivan su zauzeli mjesto ispred kamina i ja sam pripremila aparat. Prve slike su bile „pitome“,
Ivan ju je ljubio u vrat odozada i dodirivao joj grudi kroz haljinu. Onda su ruke prešle malo niže i haljina je bila dolje kao i njegove hlače. Zatim su Gordanine ruke otišle duboko u gaćice i počela je stiskati njegov penis. Sve to vrijeme ja sam marljivo slikala.

Tomislav je prebrodio svoju nesigurnost i pridružio se fotosessionu. Skinuo se u sekundi.
Gordana je bila presretna sa dvije alatke. Goran i Lora su se pridružili.
Svi smo bili napaljeni i u akciji kad je Ivan uzeo fotoaparat. Željela sam pomoći Gordani oko njena muža. Osjećaj zajedničkog orgazma je neopisiv i zarazan.

Svi su došli na red do trenutka kad je session završio. Dogovorili smo se da ćemo nastaviti naš hobi i u buduće. Izgledalo je tako prirodno da vodimo ljubav svi skupa….
Fantazija bi mogla postati stvarnost…

Erotika

Objavljeno
Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Udata

Ankica Kazu da je sa udatom najbolje, zelis li da proverimo to? KONTAKT: ANKICA TEKST…

15 sati ranije

Razuzdana domaćica 1. Deo

Viktorija Ivanović je bila sasvim obična domaćica. Imala je 43 godine, dva sina i ćerku.…

15 sati ranije

Milfaca

Starija zena treba potentnog muskarca … Slobodna sam i apetit mi je velik   Pozovi…

1 dan ranije

Sefova kurcina

Nakon 10 godina braka seks nije vise interesantan kao na pocetku. Tak smo poceli da…

1 dan ranije

5 Vrsta Intimnosti – sex adresar otkriva za Vas

Intimnost je kamen temeljac svake zdrave i ispunjavajuće veze, otkriva sex adresar za vas. Služi…

2 dana ranije

Sissy trans

Na pitanje kakav je moj tip muškarca samo se nasmiješim i odmahnem glavom. Kakvo glupo…

2 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.