Kategorije: Gay / Lezbo priče

Doktore videce nas neko

Pošto sam morao da vadim lekarski zbog auto škole, u ranim jutarnjim satima otisao sam do doma zdravlja. Platio sam i popunio fomulare i krenuo sa pregledima. Trebao sam da udjem u 6 razlicitih ordinacija kod različitih doktora, samo kod lekara opste prakse sam morao da idem na početku i na kraju.
Kada sam usao bio je to jedan stariji prijatni gospodin, koji mi je odmah rekao da se skinem i da sednem na stolicu. To sam i uradio, on je uredno obavljao predgle i u jednom mementu pomenuo moju kilažu i kako bih morao da smrsam malo da budem pravi ‘macan’.
Pogledao sam ga i rekao da hrani i seksu ne mogu da odolim. Nasmejao se i poceo da me dodiruje po stomaku, I u jednom momentu me zagrlio. Nisam znao sta se desava, ali sam osetio da želi nešto. Podigao sam glavu i poljubio ga. Nakon nekoliko sekundi on je vec bio nenormalno napaljen. I ogromna kurcina je ocrtavala preko doktorskih pantalona. Dodirivao sam ga po medjunožju i onda me zamolio da se skinem i dole.
Posto sam znao da je hodnik pun ljudi i da svako moze da uleti u nekom momentu odbio sam ga, ali sam trazio da on uradi to isto. Utao je sa stola i rekao da sednem na krevet iza paravana. Uradio sam to i za nekoliko sekundi njegov kurac je bio u mojim ustima. Pošto sam imao saml jedno slično iskustvo pre 2 godine, ovo je za mene bilo vrlo čudno. Kurac mu je bio sočan i debeo. Glavić je bio jako veliki da sam ga jedva stavio u usta. Pušio sam mu i drkao. Nakon što sam se setio da smo u bolnici ustao sam i rekao da moram da idem dalje i da se vidimo svakako ponovo. One me je molio da ostanem još i da se skinem. Usoeo sam da ga ubedim da odem. Nakon što sam obavio ostale preglede i dalje nisam mogao da dodjem sebi. Stalno sam mislio o njemu i on je osoba koja ispunjava sve moje fetiše.Kada sam se vratio ponovo do te čuvene ordinacije broj 5 ispred mene je bilo 6 ljudi. Ond me je video dok je jedan od njih otvarao vrata i prozvao me preko reda. Poljubio sam ga kada sam usao, a on me je bacio ponovo na kolena i rekao da mu pusim i da zeli da budem njegova mala kurvica. To me napalilo. Ostao je bez pantalona i roku od 5 minuta bio sam nagužen na paravam sa njegovim kurcem na analnom otvoru. Krzužio je i nakon malog opustanja jako ga ubacio. Jebao me je u sred ordinacije u punoj bolnici dok sam ja vristao od bolova. Kada se sve zavrsilo dao mi je broj i rekao da zeli da se ovo ponovi. Ja to takođe želim. Do sledeće priče pozdrav.

Erotika

Objavljeno
Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Udata

Ankica Kazu da je sa udatom najbolje, zelis li da proverimo to? KONTAKT: ANKICA TEKST…

14 sati ranije

Razuzdana domaćica 1. Deo

Viktorija Ivanović je bila sasvim obična domaćica. Imala je 43 godine, dva sina i ćerku.…

15 sati ranije

Milfaca

Starija zena treba potentnog muskarca … Slobodna sam i apetit mi je velik   Pozovi…

1 dan ranije

Sefova kurcina

Nakon 10 godina braka seks nije vise interesantan kao na pocetku. Tak smo poceli da…

1 dan ranije

5 Vrsta Intimnosti – sex adresar otkriva za Vas

Intimnost je kamen temeljac svake zdrave i ispunjavajuće veze, otkriva sex adresar za vas. Služi…

2 dana ranije

Sissy trans

Na pitanje kakav je moj tip muškarca samo se nasmiješim i odmahnem glavom. Kakvo glupo…

2 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.