Kategorije: Seks priče

Dnevnik moje drage devojke

Moja prva prica … bas se cudno osjecam … ali prijace mi ovo. Vec sam napomenuo da pisem samo istinite dozivljaje, nema laganja, mastanja i preuvelicavanja … Hm … nikada nisam bio spretan sa pocetcima … tako i sad ne znam kako poceti … Mozda je najbolje opisati aktere dogadjaja. Nismo idealne gradje i idealnih prporcija ja i moja zenica , sada bivsa, a saznacete u jednoj od prica i razlog, prosjek. Nikada nisam mjerio svoj ud, nije me to zanimalo … ali eto mogu ga drzati sa dve sake i da ostane koji santim … nije mali … mada mislim nije puno debeo … izgleda dugacko … … Ona je, da kazem mrsavica, ima male grudi … a dupe … pa nije neko. Sex nam je bio dobar … ali ja sam nekako pun inspiracije i zelje za necim novim drugacijm.

Adrenalin mi je hrana … Pricali smo na temu trojke … tako sam je uspeo nagovoriti na sex u guzu … bilo je vrh … kasnije je tesko pristajala … bio sam preveliki za nju. Sama pomisao na sex sa parmom kod nje je budilo ljubomoru … ali se lozila na sex sa dva tipa … ja sam navaljivao i pritiskao da mi prica o svojim iskustvima sa bivsim momcima. To me je palilo, dovodilo me je do ludila … zamisljao sam kako su je karali … ux i sad sam uzbudjen … U tim mojim ispitivanjima otkrio sam nesto sto me je zainteresovalo … palio je grub sex, to ranije nije trazila … nekako ni sam ne znam kako u meni se probudila sumnja … Jednostavno nisam je tako dozivljavao … uvek je bilo lagan sex da oseti santimetar po santimetar … Od tog njenog … ” xajde malo brze … stegni me …” nesto je u meni kuvalo … Ispitivao sam otkud to … ali sam ostao bez odgovora … cutala je i vadila se na glupe izgovore. Pa malo promjene … cisto da probam … i tome slicno … Tog dana cekajuci da se vreti iz grada, razmisljao sam i odjednom mi do mozga dodje … dnevnici … mozda je tu odgovor … Spucao me je adrenalin … Poceo sam da preturam po kuci, znao sam da ih ima … vodi dnevnike od osnovne skole … Nikad ih niko nije citao, pa neces ni ti … rekla mi je jednom prilikom kada sam je pitao da mi ih pokaze … Dzaba sam preturao sakrila ih je dobro … nisam imao ideju gdje mogu biti … Morao sam biti strpljiv i spijunirati … Moj trud se isplatio.

To sto zena smisli to ni sam vrag ne bi mogao … dnevnici su mi svo vrijeme bili pred nosom … mi muskarci smo mentoli bre … Imali smo biblioteku … ne veliku … oni su stajali jedan do drugog u nizu na predzadnjoj polici … sasvim slucajno trebala mi je knjiga vucem prstom po knigama trazeci naslov izvlacim neke trazim kad su se pojavili pred mojim nosom u stomaku je nastala bruka … neka groznica me je tresla … cudan osjecaj. Listam redom, citam po nesto … pise o svemu … o svojim emocijama … o prijateljima i zivotnim iskusenjima … Naidjoh na tekst koji je pocinjao imenom jednog od njenih bivsih momaka … citam … i tresem se od uzbudjenja saznajem da zeli sex sa njim … pise kako nije siguran … a da je nu sram da bude otvorenija … Hm, hoce li opistai sex? … trazim dalje … prevrnuo sam cijeli mjesec … citav je bio u znaku tog momka … pise o svemu … a onda pogodak … evo ga i sex prvi sa njim . To sto sam procitao nije sustina price pa cu vam ukratko prepricati … Pise da su bili u parku na klupi u mrklom mraku … pise o poljupcu … Parafraziram: “… osjecala sam da tonem ruka mi je pala sa njegovog ramena na krilo … osjetila sam ga digao mu se … ukocio se … trema me je bila spucala … osjetila sam da se konacno u njemu probudio muskarac … znala sam da ce me tucati … konacno … E paa dnevnice opisacu ti sta se tacno desilo …” Skinuo sam gace raskomotio se i nastavio da citam masirajuci moj ud …. ” Mazio me po guzi … a onda je malo neocekivano sve ljubeci me otkopcao slic i izvukao kurac … uxvatio me za ruku i spustio je na njega … bilo mi je bezveze to ali sam zeljela sex sa njim … pa sam pristala … i odluka je bila da pristanem na sve … samo da me pojebe vise … P.

S. dugo je proslo od poslednjeg puta … Bio je glupo vulgaran … to me nije ni malo palilo ignorisala sam sve … dok sam mu drzala kurac rekao je Drkaj mi ga malo … zamalo da prasnem u smijeh … ustala sam svukla gacice zadigla suknu i nabila se na kurac … bila sam vlazna … okupala sam mu gace … jahala sam ga malo a onda je rekao da sjednem … digao mi noge i nastavio me jebati … svrsila sam ux tako mi je to trebalo … Rekla sam mu ne u mene … izvukao ga je i izdrkao pored nas … Priznajem malo mi se gadio ali sam uzivala … eto ” Ja sam ga izdrkao, na brzinu … brzo je trebala stici morao sam vratiti sve na svoje mjesto. To vece sam je urnisao od seksa zamisljao sam kako je lika karao … Igrao sam se sa njom trazio sam na startu da mi ga drka … kako se slatko namrstila ali nije posumnjala … Cekao sam momenat da nastavim i ukazao se, vise nego idealan … otisla je kod svojih na dva dana … ja i dnevnici smo sami … Nisam se zelio zadrzavati na ovakvim pricama … trazio sam pricu sa grubim seksom … ali je nije bilo … nista ni blizu … odjednom nesto mi je probudilo sumnju … iscijepane stranice i dug period ne pisanja … a prije toga saznajem da je pocela sezonski da radi u nokom pabu, te da joj se dopao gazda, koji je kako kaze bio ozenjen … bacio sam se u potragu za nestalim stranicama … u dnevnicima je bilo gomilu papira … Hm zapecacena koverta … debela je … smem li ovo otvoriti covece … sta ako skonta … ma bas me briga … Otvaram spalicu ovo ako skonta mislice da se zagubilo bas me briga Otvaram … da sok je bio nevjerovatan … strasno … Prica ide ovako: ” Svideo mi se gazda … bio je sarmantan i zreo lijepo gradjen … mirisljav steta ozenjen covek ha ha ha … ” Jos par slicnih ispovjesti i onda … ” Ovo sto sam videla me je sokiralo. Bila je pijanka radila sam do tri … kako su se mrtvi pijani gazdini frendovi vukli kucama polako … pocela sam sa raspremanjem … nisam videla kada je gazda usao u wc bila sam u poslu … Pomislila sam da sam sama … krenula sam do toaleta da vidim ima li kakvog sranja tamo … da se pocisti … to mi je bio posao jebi ga … Sok … !!! Gazda komiran drzi se za dovratnike i spava covek stojeci … iz gaca mu je virio … bila sam u soku bio je nekako nenormalno debeo i visila su mu ogromna muda … ludilo … Brzo sam izasla spakovala se i magla … uhvatio me strah … ” Posle ovoga ide potresna prica u kojoj nema puno detalja … vidi se da je napisana iz nekoliko detalja … uglavnom bila je prisiljena na sex.

Pise kako je cudno gledao sledeceg dana … o strahu koji je osecala da li je video … da li se seca nje iz wc-a. Treceg dana je posle posla ponudio da je prebaci do kuce … dovezao je blizu a onda je krenuo da je maltretira i fata … nije je udarao pise, ali je bio grub … jos jedna bitna recenica bila je : ” … preepustila sam se, znala sam da ako se opirem nema mi spasa” Svrsio je u nju … bila je unistena … pise da joj je danima tekla krv iz vagine … sva je bila u ranama … pise o muskarcima … i tu primecujem da se okrenula feminizmu … tada su krenuli prvi citati iz romana Virdzinije Vulf i ekipe … Sokantno mi je bilo saznanje kada sam procitao da je napisala kako sanja to silovanje … i priznaje da je u snu imala orgazam … Za ne vjerovati … Bila je ovo prica o dnevnicima moje bivse supruge. Mastao sam o grupnom seksu … lozila me misao da gledam nekog kako tuca moju zenu … Nisam je uspeo nagovoriti … dnevnici su bili mrvice mog zadovoljstva .

Erotika

Objavljeno
Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

5 Vrsta Intimnosti – sex adresar otkriva za Vas

Intimnost je kamen temeljac svake zdrave i ispunjavajuće veze, otkriva sex adresar za vas. Služi…

12 sati ranije

Sissy trans

Na pitanje kakav je moj tip muškarca samo se nasmiješim i odmahnem glavom. Kakvo glupo…

13 sati ranije

Život posle Života

Bio je to prelep dan, poneki mirni oblaci su se polako kretali po inače čistom…

13 sati ranije

Ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji

Suzana – ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji. Dakle ne ja tebe, nego…

3 dana ranije

GREH SA SINOM

U pocetku kada sam se udala sve je bilo tako lepo i savrseno... Bila sam…

3 dana ranije

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.