Gde počinje ova priča? Mislim da počinje tako što tata i ja odem zajedno u krevet. Sve je to bilo savršeno čedno, nevino. Bilo je to u mojoj studentskoj sobi, 1977. Moja cimerka Nataša je bila u susednom krevetu. Moj tata je bio kod nas nakon što nas je odveo na večeru za moj 19. rođendan. Ja sam bila mlada i niska devojka, oduvek sam bila takva, a tata je bio visok, ali je bio prilično mršav, tako da smo oboje stali na bračni krevet…

Obično sam nosila samo majicu i donji veš kad sam spavala, ali u čast našeg gosta nosila sam bebi plavu pidžamu na dugmad koju mi je kupio pre zimske ekskurzije na Zlatibor u srednjoj školi. I tata je imao donji deo pidžame, stare zelene karirane koje nikada nije nosio, a gore belu majicu. Bio je to prvi put da sam kao odrasla osoba spavala u krevetu sa muškarcem, iako mi je to bio otac.

Nameštali smo se da pronađemo udoban način da legnemo zajedno. Ja sam imala stranu uza zid, a tata je imao spoljašnji deo, i okrenuli smo se nekoliko puta, pokušavajući da zaspimo. Na kraju je moj tata ležao na leđima, sa rukom ispod mene, a ja sam naslonila glavu na njegovo rame, a ruku na grudi.

Krenuo je da ugasi svetlo, a ja sam ga poljubila u obraz i zatvorila oči. Bilo bi mi savršeno udobno da nije bilo Nataše. Nataša i ja smo se poznavale tek oko mesec dva dana. Jako mi se dopala čim sam je upoznala, i ja sam se njoj dopala, ali ispostavilo se da je u to vreme zaista voLena da šokira ljude pričama o seksu.

Recimo te prve noći, nakon što smo unele sve naše stvari, podelile smo piće sa nekoliko devojaka niz hodnik, i legle u krevet, a neposredno pre nego što je ugasila svetlo rekla je: „Lena, moram nešto da te pitam … malo je nezgodno.“

„Reci slobodno.“

„Pa…“ Izvukla je reč, uživajući u neizvesnosti. „Vidiš… stvar je u tome da sam navikla da masturbiram noću. Svake noći. Pomaže mi da zaspim.“ Zastala je, ali nisam mogla da smislim šta da kažem. „Dakle, ja ću sada da masturbiram“, rekla je. „Pokušaću da budem tiha.“

„U redu“, rekla sam. „Svi to rade.“

„Pridružićeš mi se?“

„Ja? Ne hvala.“ Okrenula sam se na leđa i zatvorila oči.

Sa ugašenim svetlom, nisam mogla a da ne pratim svaki zvuk koji je ispustila. Tiho zviždanje i mali izdisaji dok su joj prsti klizili ispod donjeg veša uz njenu picu, nežna škripa opruge dušeka dok je okretala kukove. Šuštanje tkanine dok je skidala donji veš, zatim majicu, a onda trenutak kasnije, sklonila je čaršave.

Vlažan zvuk dok je dodirivala sebe, lagan i gladak kada je trljala usmine, gušći i gnjecaviji dok je gurala prste u sebe. Nisam smela da se okrenem, iako sam bila radoznala. Želela sam da vidim kako izgleda, ali nisam želela da sazna da to želim. Zato sam umesto toga ležala, okrenuta leđima i rukama odlučno iznad pokrivača, dok su njeni zvuci disanja dolazili sve brže i brže, sve brže i brže, dok ona odjednom nije zastala uz orgazam.

Konačno je ponovo udahnula, i skoro odmah navukla pokrivač i zaspala.

Jedno vreme sam ležala budna, uzbuđena, ali bila sam previše uplašena da bih to pokušala pred cimerkom… čak i onom koja spava. Nataša je to radila svako veče, ja bih je slušala i onda bismo obe zaspale. Posle nedelju dana, nije se ni trudila da obuče odeću za spavanje.

Jedne noći, nakon što sam popila koju više sa devojkama niz hodnik, gledala sam. To je bilo ono što sam zamišljala, iako nisam ranije čula njenu slobodnu ruku kako stiska svoje sise i snažno vuče bradavice, to bez gledanja nije bilo moguće čuti.

Bila je puna samopouzdanja dok je to radila, ali je znala da sam se okrenula da je posmatram. Nakon što je završila, olizala je prste koji su bili u njoj i poslala mi poljubac. Ispružila sam ruku i uhvatila a potom joj uzvratila joj poljubac gestikulacijom rukama. Onda sam se prevrnula i otišao da spavam.

Nisam bila sigurna šta će tata misliti o svemu tome. Bila sam sigurna da ne želim da saznam. Dodajte tome da je Nataša priznala (radosno i sa „zar nisam grozna“) da je želela da zavede našeg prvog profesora engleskog, proćelavog matorca u 50-im godinama sa bradom poput Dostojevskog.

„Imam neku privlačnost prema matorcima“, rekla je. „Volim tu zrelost i samopouzdanje. To me čini tako vlažnom. Mislim da kad bih išla na sastanak sa njim, a on nosi sako i kravatu i hoda smelo i otvori vrata auta za mene… ma ja bih odmah svršila.“

Kada je saznala da će moj tata boraviti sa nama u sobi, strašno me je zadirkivala kako će masturbirati s njim u susednom krevetu. „Toliko ću biti uzbuđena da neću moći da se zaustavim. Sa tvojim tatom u krevetu pritisnutim uz tebe, počeću da razmišljam o tome i biću jebeno mokra. Uffff, nadam se da spava go!“

Bila sam sigurna da me samo zajebava.. tj nadala sam se. Nisam mogla da se otresem ideje da bi se mogao probuditi dok Nataša pravi predstavu, raširenih nogu i zauzetih prstiju, dok bi tata gledao ukočenih očiju. Ideja je bila zastrašujuća! Ali priznajem… to je takođe bilo i nekako uzbuđujuće.

***

Došla je subota uveče i bila sam rastrgana između udobnosti snažnih očevih ruku i straha koji me je obuzimao svaki put kada bi se Nataša pomerila u krevetu. Svaki šuštaj me je uplašio. Očevo lice bilo je blago okrenuto prema meni. Večerali smo par sati pre toga i osećala sam miris vina na njegovom dahu. Mirisalo je odlično. Sjajno je mirisao. Volela sam svog oca na vrlo jednostavan način.

Znala sam za nesavršenosti odraslih, ali te mane nisam povezivala sa tatom. Mislim, u strepnji odlaska od kuće, trebalo mi je da on bude tu za mene. Nije bio toliko zaštitnički nastrojen, koliko sam se ja uvlačila u njega da me čuva. Mislim, hajde da pričamo o momcima. Bila sam na fakultetu već dva meseca i nisam baš pričala ni sa jednim momkom.

Gledala sam Natašu kako flertuje sa njima i stidljivo sam se izmicala od njihovih neprijatnih pozdrava i ponekad sredom popodne zamišljala kakav im je ukus penisa u erekciji, ali nikada nisam imala ni jedan razgovor a kamoli flert. Kod kuće sam flertovala i čak sam doživela nešto… ne baš seks, ali definitivno nešto… sa jednim dečkom, ali ovde nisam mogla da kažem ni reč.

Ali da se vratim na priču. Tata je duboko disao. Njegova mi je ruka držala glavu i milovala me po kosi. Ruke su mu bile velike i jake, ali je umeo biti tako nežan. Bio je majstor, stolar, snažan tih tip, i bio je tako ponosan što je njegova devojka pošla na fakultet kao i njena majka. Ugnezdila sam se uz njega, čelo uz njegov obraz, mirisajući njegov vrat.

Nisam bila sigurna da li je vino koje sam osetila bilo na njegovoj koži, ili moj dah na njemu. Htela sam da se sklupčam uz njega. Prevukla sam nogu preko njegove, uživajući u njegovoj toploj snazi.A onda sam čula taj zvuk! Podmuklo klizanje gaćica na putovanju: preko kukova, zaokružujući punu široku guzu, niz par mekih okruglih butina, skliznulo preko kolena i lepih listova, i šapat kože o kožu stopala su klizila jedno pored drugog, potpuno odgurujući mali svilenkasti deo tkanine.

Tata je i dalje bio okrenut prema meni, ali nisam želela ni da pomislim kako okreće glavu i gleda Natašu kako se mazi. Onda sam se okrenula i povukla ga preko sebe kao ćebe dok se nije umotao oko mene i oboje smo bili okrenuti prema zidu. Eto, pomislila sam. To bi trebalo da zadrži njenu predstavu dalje od naših očiju.

Ono na šta nisam računala je koliko ću se zagrejati sa tatinom celom dužinom uz mene. Grejanje u sobi je bilo prilično jako, a moja pidžama je bila debela za takve uslove. Ubrzo sam počela da ključam. Tata je disao ravnomerno, pa je zaspao… ali bi se svakog trenutka mogao probuditi ako ga pustim da se okrene, i ko zna šta bi video.

Otkopčala sam većinu dugmadi na gornjem delu, samo sam ostavila jedno između grudi. To je donekle pomoglo, ali ubrzo mi je bilo opet pakleno vruće i neprijatno. Znala sam šta moram da uradim. Skinula sam veoma polako i pažljivo donji deo pidžame, a onda se vratila pored tate. Osećao se još bolje sa mojim golim nogama. Pomislila sam kako je sve što me tamo dole pokriva samo tanka tkanina gaćica, i kako je smešno to što je tata jedini to do sada osetio.

KRAJ 1. Dela

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

1 sat ranije

Brat joj je otvorio Oči

„Ooohhh da da Daniceee! Jebi me! Tvoja sam!" Glas koji je dolazio iz sobe njegove…

2 sata ranije

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

2 dana ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

3 dana ranije

Snajka balerina

Za mene je svaka balerina posebna vrsta božanstva. Mogao sam da ih gledam satima kako…

3 dana ranije

Jebes ljubav, trazim veliki kurac

Obasipaju me nekim nebitnim nepotrebnim ponudama a ja samo zelim da legnem i da primim…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.