Kategorije: Erotski Parovi

AOJ KUMO DA MI NISI KUMA

Slavonski svatovi, 500 uzvanika minimalno, možda i više. Veselje i obilje dobre hrane. Sve bi to bilo OK da se nije desilo to što se desilo. Pozvao me moj dobar prijatelj iz djetinjstva da dođem na svadbu njegovom sinu. Iako već dugo ne živim u Slavoniji rado sam došao u te svatove a to mi je bila prilika i da odem na grob roditeljima, vidim neke prijatelje iz djetinjstva i mladosti itd. Kad sam nazvao Damira da mu potvrdim dolazak rekao mi je da će doći i naš zajednički prijatelj i moj kum Goran sa novom ženom. I on se kao ja rastao sa prvom ženom i sad je oženio jednu , kako mi je Damir rekao, pravu bombu. Ne znaš da li je zgodnija ili ljepša. Nije mi se kum pohvalio. Do duše nismo se čuli već više od tri godine.
Svadba je bila stvarno vesela a među uzvanicima je bio ogroman broj poznanika i non stop sam se pozdravljao i sa svakim nastojao malo popričati. Na vratima od svečane sale se tad pojavio moj kum i njegova nova supruga. Pričekao sam da se pozdravi sa domaćinom Damirom i njegovom ženom, sa još nekim osobama i kad su nam se pogledi susreli raširio je ruke i krenuo prema meni. Nismo se čuli 3 godine a vidjeli se nismo možda i desetak godina. Stvarno smo se pozdravili kao rođena braća, izljubili se i sjeli za stol. Njegova supruga je stojala i čekala da vidi hoće li nas upoznati i da li će i oni tu sjesti ili negdje dalje. Napravio sam se malo blesav i pitao ga
– tko je ova lijepa i zgodna dama iza tebe?
Tad je tek postao svjestan da je na trenutak zaboravio da je sa ženom i ispričao se i njoj i meni i upoznao nas
– Marija ovo je moj kum i moj najbolji prijatelj iz djetinjstva i mladosti, Tomo ovo je moja supruga Marija. Pružio sam joj ruku i rekao da mi je drago što sam ju upoznao i u šali ju zamolio da mi dobro pazi na kuma. Večer je išla uobičajenim protokolom za slavonske svatove a veselje je bilo sve žešće. Dugo sam se zadržao u razgovoru sa kumom, obećao da ću sutra doći do njih barem na 10 minuta i nastojao sam i sa ostalim prijateljima i nekim svojim rođacima malo popričati. Pilo se po prilici i oko pola noći moj je kum bio prilično pijan. Ja sam na poiju za ples plesao sa jednom školskom prijateljicom koja je rođaka od mladenke a kum i kuma su plesali do mene. Kad je glazba prestala na kratko svirati izašao sam van zapaliti cigaretu a ubrzo je pored mene stala moja nova kuma i pitala da li mi smeta ako stane pored mene jer ne pozna skoro nikoga.
– Naravno da mi ne smeta. Gdje se kum izgubio?
– Kum će ti se večeras izgleda napiti toliko da se neće sjećati ničega. Već je blizu te granice. Takvi su ti ovi „pijanci“ koji piju jednom ili dva puta godišnje. Ha ha ha . Ti izgleda bolje podnosiš alkohol ili manje piješ.
– Manje pijem. Nastojim sa svima nazdravit ali popijem malo samo. Usput trebam i voziti do hotela a policija vreba baš goste iz svatova.
– Kakvog hotela, pa daj nećeš valjda spavati u hotelu a kod nas ima soba praznih
– Od jučer sam se smjestio u hotel. Već je gotovo. Ne želim nikome biti smetnja
– Ne bi nam bio smetnja. Puno mi je tvoj kum pričao o tebi i on ti se divi na neki način. Ti si njegov idol.
– Ma da ? Pretjeruješ.
– Ne, stvarno je rekao da si uvijek imao najbolje komade, mislio je na cure, da si imao prvi auto od svih njih i da si bio najveći mangup u vašem društvu.
– Nije to baš tako. Sad on ima najbolji komad uz sebe a ja sam neoženjen i sam, Ima kuću kao i ja , ima i djete ja nemam.
– Hm, hvala na komplimentu.
Izdimili smo svoje cigarete i vratili se u salu a kasnije se plesalo i veselilo ispred svirača do zore. U par navrata sam sa kumom otplesao neki ples i nastojao biti pristojan ali moj kurac nije znao za pristojnost i dok smo plsali se ukrutio i stojao kao lud. Osjetila je to i kroz smjeh mi dobacila
– Imaš problema ?
– Uhhh, znaš li ti onaj bećarac „Aoj kumo da mi nisi kuma“?
Smijala se i nastavila stihove „Pukla bi ti na gaćama guma“ – Ha ha ha , baš si blesav.
Sutra dan sam nakratko došao do kuma prije polaska na put kući. Ručao sam u gradu i došao na jedno piće kako sam i obećao. Kuma je bila obučena u kratku mini suknju od teksas platna i usku majicu a sise su joj skoro iskočile iz grudnjaka i majice. Kosa joj je bila zavezana u rep a vraz i prsa su mamili na poljupce. Kum je bolovao jer se prepio ali je bio sretan što se vidimo. Pozvao ssam ih da dođu kod mene na ljetovanje i kum je obećao čvrsto da će doći. Za manje od mjesec dana idu obadvoje na godišnji i dogovor je bio da će doći.
Nakon mjesec dana po dogovoru stigli su kumovi i kad sam ih smjestio u spavaću sobu, pokazao gdje je što nakon pola sata kuma je htjela na plažu. Otišao sam prvi dan sa njima da ih upoznam malo sa gradom i da im pokažem put do gradske plaže. Kuma je u kupaćem kostimu bila prava manekenka. Ne da je dobra nego je „bomba“. Kasnije smo otišli doma na tuširanje i izašli smo na večeru u grad. Kuma se obukla za izlazak tako da sam ostao bez teksta. Uska haljinica malo preko bokova sa nekakvim cvjetovima . Predivna haljina i još bolje tijelo ispod. Kum se tuširao pa je došla do mene da joj zakopčam patent na leđima. Jedva sam se suzdržao da ju ne uhvatim za guzove. Kurac mi je poludio iako sam ga pod tušem poslije plaže ispraznio. Kad se kum obukao otišli smo i poslije večere se zaredalo piće za pićem. Ja sam preskakao svaku drugu turu a kum se nacvrcao kao zmaj. Čim smo se vratili odmah je otišao u sobu i nakon par minuta se čulo hrkanje. Kuma je otišla sa njim a ja sam upalio tv i gledao neku utakmicu. Nakon pola sata je kuma izašla iz sobe i sjela pored mene .
– Imaš nešto hladno za popiti?
– Imam sokove, mineralnu, vino.
– Može jedno decilitar vina, nemoj više
Iz sobe se čulo hrkanje. Strašno je bilo sa njim biti u sobi kad ovako hrče. Pitao sam ju
– Nije valjda ovako uvijek
– Ma nije, samo kad se napije onda spava na leđima i ne vrijedi ga drmati ni buditi. Ajde kume živio.
Kucnuli smo se čašama i pogledali u uči. Promatrala me i dok je pila vino a ja gemišt, u stvari više vode nego vina. Imala je dvodjelnu pidžamu. Šorc i majica u roza boji. Nisam mogao skinuti pogled sa nje.
– Što je tako čudno na meni kad ne prestaješ gledati
– Kako si dobra kumo. Ne mogu a da ne gledam.
Primakla mi se sama i naslonila usne na moje. Krenulo je ludo ljubljenje i igra jezika. Ubrzo smo bili goli i za minutu je već moj kurac bio u njenim ustima a moje ruke po cijelom njezinom tjelu. Kum je hrkao sve jače a ja i ona smo se prepustili užitku. Nakon par minuta sam počeo svršavati u njezina usta. Nije gutala spermu nego ju je ispljunila u salvetu koja je bila na stolu. Polegao sam ju i spustio glavu među njezine noge. Bila je potpuno vlažna i već se cijedilo iz njene pičke. Lizao sam ju i ubadao jezikom u picu i uskoro me stisla nogama i počela nalijevati svoje sokove po mojoj bradi i licu. Kako kuma svršava, to je čudo. Mislim da je izašlo pola litre iz njezine pičke. To me toliko napalilo da sam kad se prestala trzati i špricati podigao njezine noge na ramena i utjerao sam joj ga čitavog odjednom. Vrisnula je i odmah sam spustio njene noge i nagnuo se da ju ljubim jer je vriskala i uzdisala baš glasno. Promrmljala mi je da se ne moram bojati jer da on ne zna za sebe i do jutra se neće buditi. Zabijao sam se u nju i podvukao ruke ispod njezine guzice koju je odmah malo izdigla i dok sam ju punio gnječio sam joj guzove. Dahtala je i stenjala ljubeći me i nabijajući se na moj kurac. Ubrzo sam osjetio kako me opet steže svojim nogama i kako svršava. Okrenuo sam ju na stomak i podbacio jastučić ispod da joj guzica bude u zraku. Najprije sam joj ga gurnuo u pičku i trpao ga u nju a popljuvačio sm prst i uvukao joj ga u šupak. Počela se malo opirati i govoriti – neee, ne to, nevolim to ali sam joj nastavio kružiti prstom po guzi i zabijati kitu u pičku. prestala se buniti i kad sam joj uvukao dva prsta u guzicu i kružio sa njima po njoj nabijala se sama da joj uđu dublje. Izvukao sam kurac iz pičke i gurnuo joj do pola u šupak. Vrisnula je a ja sam podvukao ruku ispod nje i trljao joj klitoris a polako ju kurcom ubadao u guzicu. To ju je raspametilo i rekla je da joj ga gurnem do kraja i da joj pocjepam guzicu. Jebao sam ju dosta brzo i uskoro sam joj punio guzu sa spermom. Svršila je i ona taman na moju ruku kojom sam joj trljao pičku i klitoris. Kad sam se digao sa nje samo me sa smješkom pogledala i rekla – hvala ti kume za ove orgazme, bio si odličan.
Popila je do kraja vino , obukla se u pidžamu i otišla u sobu kod muža. Ubrzo je prestalo hrkanje i ja sam ubrzo zaspao. Ujutro se kum ustao i kad sam čuo da se umiva i pušta vodu ustao sam i otišao do kuhinje napraviti nam kavu. Sa kumom sam sjeo na dvorište i pričao mi je kako ona jadna sad spava jer nije mogla od njega zbog hrkanja. Nasmijao sam se i on je to shvatio kao nešto smiješno. Kroz priču mi je rekao da je nanjušio jutros da je svršila i da se izgleda sama zadovoljila kraj „svinje pijane“, Smijali smo se tim glupostima. U narednim danima smo nastojali da on ništa ne primjeti i tek četvrti dan je on poslijepodne zaspao a ja i ona smo odradili jedan brzinski seks na veš mašini u kupaonici. Zadnje večer sam inzistirao da ispečemo roštilji da se malo „opustimo“ jer sutra oni moraju krenuti kući. Još dok smo roštilj pekli sam ga uspio nagovoriti da krene sa pićem i nakon večere i još nekoliko čaša vina on je rekao da ide u krevet jer sutra treba voziti do kuće. Kuma je rekla da će i ona dok opere malo suđe i otušira se. Kum je za nekoliko minuta hrkao baš jako a mi nismo gubili vrijeme i krenulo je divlje oproštajno jebanje. Kuma ga je usisavala i obrađivala izuzetno stručno a kad je svršavala to je oba puta bio pravi mali vodoskok koji izlazi iz njezine pičke. Kad smo bili gotovi i prije nego će otići kod kuma u sobu mi je rekla da me je poželjela trošiti odmah ono večer u svatovima i da je baš dobro izjebana i zadovoljena. Zavukla mi je jezik u usta i dala jedan oproštajni poljubac. Sutra dan su otišli i bio je dogovor da će i slijedeće ljeto doći opet. Nisam imao ništa protiv, čak što više, jedva sam čekao iduće ljeto.

Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

4 sata ranije

Brat joj je otvorio Oči

„Ooohhh da da Daniceee! Jebi me! Tvoja sam!" Glas koji je dolazio iz sobe njegove…

5 sati ranije

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

2 dana ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

3 dana ranije

Snajka balerina

Za mene je svaka balerina posebna vrsta božanstva. Mogao sam da ih gledam satima kako…

3 dana ranije

Jebes ljubav, trazim veliki kurac

Obasipaju me nekim nebitnim nepotrebnim ponudama a ja samo zelim da legnem i da primim…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.