Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Jesam majka,ali i zena

6 min čitanja
gledao sam kako otac jebe majku i drkao zestoko

Pricu koju vam nudim,mnogi ce pomisliti fa je plod maste,ili prikrivene strasti prema majci.
Ne,nije tako.Mozda je strasti bilo,za koju ja nijes znao.
U glavnom desilo se,i to iznenada ,da i ja nijesam vjerovao da je to moguce.

Bio s Studeny Biologije,druga godina.Na Biologiju me navelo moje SEOTSKO porijeklo,koje me tako vezalo za prirodu,da nije bilovsanse da se otkacimcsvojega ruralnog porikekla.
Istina,Otac Majka bili su intelektualcimOtac Pravnik,Majka profesotica knjizevnost.Oboje su radili u jedanom malom gradicu ,na sjeveru C.Gore,ali su na posao isli iz Sela koje je bilo udaljeno,nekog sedam km.
Bili smo imucna porodica.Dvije jake plate,izvanredno imanje na selu,sa svim mogucim pogodnostimа,u ostalom imaki smo dvoje kola i traktor.

Otac je bio stariji od majke nekih petnaest godina,i usled ozbiljne bolesti,u sezdesetoj god.posao je u penziju.sto mu je omogucilo da se rekreativno posveti poljoprivredi.
Kako sam bio jedinac,imao sam sve ,i ako nijesam pretjerivao u prohtjevima.
U doba puberteta,cesto sam,u drugom dijelu kuce cuo jecaje,skoro svaku vece.Znao sam da se roditelji jebu. Bilo me pomalo sramota, sto na to obracem paznju.

Sve je to teklo ustanjenim tokom,do moje Sesnaeste godine.
Na ime,to ljeto,kao i predhonih,izasli smo sa stokom u planinsku kucu gdje su na bili pasnjaci i livade
Prdhodni dan,ja i otac,pokosili smo jednu livadu,i dogovorili se,da sjutra dan,on i majka pokupe sijeno,a ja da podjem do grasa ,da sa drugovima odigramo jednu lokalnu utakmici,i da se posle malo zabavimo.

gledao sam kako otac jebe majku i drkao zestokoTako je i bilo,Oni su spremali livadu,a ja u gradu na utakmicu. Medjutim, kako protivnicka ekipa nije dosla,popih pivo sa drustvom,i kolima vratim se rano,i to u kolibu.Presvucem se i polako,kroz stogodisnju sumu podjem put roditelja,.Livada je bila,kao ostrvo,opkoljena sumom,sa dva izvora hladne vode.Ko nije znao za tu livadu,tesko bi je nasao.
Julsk prileka,tjerala je sve zivo u ladovonu.Kada sam stigao na nekih Pedesetak metara,da izadjem na cistinu,na livadi se nista nije culo.

Pročitajte i ...  U kupatilu i zbirka trofeja nastavok od špijuniranja

Mislio sam da su se od vrucine sklonili u hladu.Podjem,jos desetak koraka ,i cujem nedefinisane glasove,Pridjem na samu ivicu ,zaklonjen gradama Jele koje su zemlju ticale,i imam sta vidjeti.
Otac i Majka,potpuno goli,Ocu glava na majcinu picku,a njene nogenjemu preko ledja,cvrsto ga drzeci za kosu na potiljak.Jecala je kao ranjrnik.Molila je daprestane,,Hajde visr,hocu ga unutra,hocu da me punis,ne mogu vise padam u nesvije,,Otac podize glavu,,,Hocu da mi ga popusis,pa ces ga onda dobiti do mufa,,Ne,hocu ga sada,pusicu ga za drugu turu,,

Otac se namjesti na koljena,i bez ikakve paznje zari jo kurcinu do jaja,,Majka samo uzdahnu uz rijeci,,Ne skidaj se dol ti ja ne kazem,
Nastala je strstvena jebacina na malo prosusenu travu.Gledao sam,i prvi put na majku izdrkao.Svrsio dam,kao da mi je kurac bio u njenu picku.
Zajedno su svrsili,odmorili su se desetak minuta,i ona je pocela pusenjem da mu ga dize,za sledecu turu.

Nijesam htio da smetam,vratio sam se u kolibu,jos jednom ga izdrkao,i konstatovao,da jeoj kurac puno. Veci nego oyac,i da majka ima crnu kudelju dlaka skoro do pupka.
Prolazili su dani,mjeseci igodine.Otac u invalidsku penziju sasezdeset god..Ja ,vec,22 god.Treca godina Studija Biologije.Majka i dalje radi kao profesor u svojoj 49 god.
Svaki letnji raspust,provodio sam po planini,istrazujuci Floru i Faunu.
Tako sam i ovog Ljeta provodio na isti nacin.

Jedno jutrokazem da cu sjutra da idem na,,Sedlo,,to je proplanak na nekih 1870m.nadmorske visinine.Staza koja ide za SEDLO ima dosta krcevina od oborenih stabala koje su obrasle Malinama,Kupinama i Borovnicama.
M
Posto je otac preuzeo brigu o dtoci,majka odluci da ide damnom, do pola puta,da bere maline i kupine.
Tako krenemo kroz sumu,kao da je prs sa,slabo svijetlo probija do tla.

Pročitajte i ...  Moja Najdraza Tetka!

Kada stigosmo do prvog malinjaka ,pri vrhu jedan zaravan,nekih 20 mk.gdje je sunce probijalo i na tla,stvorilo tepih od mahovine.
Sjeli smo,da se odmorimo,i ja izvadig iz mog ranca ,,pljsnu,,sa rakijom.Potegnusmo po jedan gutljaj,i pljosku vratih u ranac.
Majka sjedi,lednja haljina povukla se iznad koljena,donje dugme otkopcano.Vraca mi se scena iz mojih 16 g.kafa sam joj vidio picku obraslu do pupka.
,,Steglo me nesto u krsta,,zali mi se .Ja sada sve sta radim,radim mahinalno.

Kazem joj,ispruzi se na ledja,ovako,,jednu ruku stavljam joi na ledja,a drugu na grudi,i blago je legnem na ledja.Ne reaguje.Lotpuno izgubljen,bez kontrole mozga,valjam se na nju.Ne govori nista.Mozda ne moze dashvati moju namjeru,samo me gleda,nekim izgubljenim pogledom.
,,Ne ooterecuj se saovim.Sada nijesi Majka,vec samo zena,,Nemoj,Molim te nemij.Pa otac ti je jos ziv.Necu ga valjda prevariti sa rodjenim sinom,,Ne varas ga ti.Ti nama pripadas.I ja imam pravo natebe,,Govorim joj,a polako otkopcavam dugmad,Ne brani se.Vec vidi da nema grudnjaka,Razgrcem haljinu,sise bolje se,kao da je u Tridestim godinamq.Polako,skidamjoj gacice,.Boze kada sam vidio onu kudelhu,crnih ko zift dlaka.Munjevito sam skinuo majicu,a sort i gacice zajedno sam skinuo.Kada je ufledala moj ogrombi kurac,pogled nije skidala,,Hej na koga ti to cudo naslijedi,,Ljubim je po sisama,vratu stomaku.Ne brani se ali ne ljubi me.Pritiskam joj usne na usne,vrtim jezikom da joj otvotim vilice.Ne ide.

Promaknem kurac,njenim sisama,uzmem joj glavu i prinesem kurac i spred usta.Pocnem glavom da je mazim po usnama,i namoje iznenadjenje,otvara usne i lijevom rukom,pocinje da kurac primici jeziku.
Iz jedom,proguta ga vise od pola.Dudla ga fenomenalno.mazim je,tepam joj,sa ,,Pickoa si moja od danas do krajazivota,,Vadi kurac,i naredju je mi.,,Hajde,hocu ga citavog u utrobu,o hocu fa zajedno svrsimo.Nemoj da ga vadis.,,

Pročitajte i ...  Jebao sam seku i mamu

Namjestio saga na usnice,i lagano ulazio,prateci tempo njenog tijela.,Ne DUBLJE,nema kuda,,sapuce.Ljubime jezici otimaju jedan drugom strast .Nemoj da mijenjas pozu do kraja,hocu da osjecam tvoju tezinu,,Jeci .kao ranjena zvijer u gori.U jednom yrenutku cuo se krik,,sada,,pPocela je da svsava,lomi me kukovima,place jeci,uzdice,a tek kada je kof mene nastupila erupcij.bili smo bez svijesti,i ona i ja.

Sjelismo,izvadih rakiju gucnusmo zestoko po dva tri gutljaja.Pitam je,,Kajes li se,, Pogledame,spusti glavi ,i kaze,,Nikada uzivotu nijedam se ovako izjebala,i ako ti prihvatas,jebacemo se dok sam ziva.Ne studiras daleko,dolazicu kafa ti ne budes mogao.,,A OTAC,,upotah je ja..Njemu je to sada dvanajsta rupa na svirali od kada se razbolio.,,U ostal,njegova je ideja da te zavedem,jer je znao koliko jebacina za mene znaci,a on je postao impontentan.Vise voli da me ti jebes,nego neko sa strane.Mada ja,nebih nikada to uradila,,zavrsila je svoje objasnjenje.

Sada imam 38go.Zenu ,dvoje djece,alo kada nam se god pruzi prilika,jebemo se kao u najboljim danima.Ocu je kazala,on se,sve do smrti pravio da ne zna.
Ovo je istinita prica,i sada je aktuelna.
Izvinjavam se na pravopisu.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




Nove erotske price

8 min čitanja
lizanje sestrine pičke 10 min čitanja
incest price mama 4 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!