Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Milf komšinica me iskoristila

6 min čitanja
Milf komšinica jaše kurac

Bio je topao dan kasne jeseni i upravo sam završio premeštanje poslednjih stvari u svoju novu sobu. Posle oproštaja od roditelja (živeli su nekih sat vremena vožnje) zatvorio sam vrata i duboko udahnuo. Konačno sam bio sam bez ikoga da mi kaže šta da radim i imao sam tri nedelje do početka fakulteta.

Moj novi smeštaj je bio jednosoban stan pristojne veličine u donjem spratu strospratne zgrade. Nakon što sam neko vreme raspakivao stvari, odlučio sam da popušim cigaretu ispred. Ali onda mi je ideja pala na pamet da bih mogao imati pristup krovu ako odem do samog vrha stepeništa. Testirao sam tu teoriju i vrata su bila otvorena. Tako sam seo na krov i uživao u cigareti.

Dok sam se vraćao dole čuo sam neku ženu kako viče: „Hej!“ Žena u srednjim četrdesetim bila je naslonjena na zid susednog stana i pušila cigaretu sa flašom vina pored nogu. „Ne bi trebalo da ideš tamo gore, znaš. Doduše mene baš briga, sve dok ne lupaš iznad mog stana, posebno noću kada pokušavam da zaspim.“

Milf komšinica Branka.

„Nisam znao, tek sam se danas uselio. Moje ime je Srđan. Potrudiću se da nikoga ne probudim – mrzim kada mene drugi bude“, rekao sam uz osmeh.

„Drago mi je da smo se upoznali Srđane.“ reklala je, pružajući ruku „Moje ime je Branka. Da pogodim, novopečemni student?“

„Da, brucoš.“

„Hej, ajde kad si već tu, možeš li mi učiniti uslugu sa obzirom da smo sada komšije?“

„Naravno. Kako vam mogu pomoći?“

„Ništa bez muške ruke. Ja sam preniska a sijalica mi je pregorela u kupatilu. Imam novu samo treba da se zameni.“

Rekla mi je da sačekam u dnevnoj sobi na trenutak dok ona uzme novu sijalicu. Pogledao sam okolo, njen prostor je bio sličan mome, ali bolje namešten. Vratila se sa sijalicom i malom stolicom, a ja sam se popeo da zamenim pokvarenu. Dok sam se petljao sa sijalicom osetio sam njene poglede na sebi. Brzo sam je zamenio a ona je bila veoma zadovoljna. Milf komšinica sisata

Pročitajte i ...  Mlađi je uvek Slađi

„Hvala ti puno komšija.“ Rekla je sa ogromnim osmehom a potom me je zagrlila i svoj duboki dekolte spojila sa mojim grudima.

Nema sumnje da je ova zrela žena zračila seskipilom i prijao mi je njen dodir. Merkao sam pogledima njene butine, velike sise i zadnjicu. Zagrljaj se završio i na trenutak smo nespretno stajali.

„Pa, ja sam u stanu broj 4, ako vam nekada nešto treba samo pozvonite.“

„Zvuči dobro“, rekla je sa osmehom, a ja sam se vratio dole.

**

Te noći sam ležao u majici i boksericama gledajući tv kada sam čuo kucanje na vratima. Otvorio sam vrata bez da sam obukao ništa drugo. Na mom pragu je stajala moja komšinica Branka sa nezapaljenom cigaretom: „Hej student, mogu li da dobijem vatre?“

„Khm, da, naravno, daj mi sekund“, ostavivši vrata otvorena, otišao sam u svoju sobu i vratio se sa upaljačem. Primetio sam da je njen pogled na trenutak prešao na moje međunožje, a zatim se vratio nazad. „Hvala puno Srđane… Slušaj, znam da je kasno ali misliš li da bi mogao da mi pomogneš ponovo večeras? Obećavam, trajaće samo sekund.“

„Nije problem. Šta treba?“ Pitao sam.

„Samo nešto da mi dohvatiš. Šta ću kad sam ovako niska i previše smotana da bi se penjala na stolicu.“

Vratio sam se u svoju sobu, obukao šorc i majicu i krenuli smo gore. Nisam mogao a da ne buljim u njeno dupe dok smo se penjali stepenicama, bilo je prelepo. U jednom trenutku je povukla helanke kao da ih namesti. Usta su mi se otvorila kad je tkanina obuhvatila te divne guzove. Kada smo došli do njenih vrata, ugasila je cigaretu iako je popušila samo par dimova.

Pročitajte i ...  Za to služe Prijatelji

Vibrator na stolici.

„Ovde“, rekla je, vodeći me prema svojoj spavaćoj sobi. Ušavši primetio sam da je stolica na kojoj sam ranije stajao blizu njenog kreveta. Na njoj je bio postavljen mali crveni vibrator. „Ups“, rekla je, nespretno sakrivši svoj vibrator ispod jastuka što je brže mogla. Ponovo postavivši stolicu pored ormana, popeo sam se. Ovaj put me je držala za list i butinu dok sam bio na stolici.

„Bilo bi mi lakše da znam šta tražim?“ Njena ruka na mojoj butini bila je samo nekoliko centimetara udaljena od mog kurca.

„Pa, ima nekih knjiga..“ kada je to rekla znao sam da je sve bila nameštaljka.

Umalo nisam izgubio ravnotežu kada sam osetio kako joj ruka ide gore i snažno me grabi za jaja. Zaljuljao sam se ali njena druga ruka se pomerila da me uhvati za dupe, držeći me da ne padnem.

„Šta to… radiš?“ Moj penis je pulsirao žestoko.

„Ništa“, rekla je sa osmehom, dok je klizila obema rukama uz moje noge ispod mog šortsa. Hvatala je moj goli kurac i jaja obema rukama. Njena glava je bila u istom nivou kao i moj penis, pa ga je lagano poljubila u glavu kroz šorts. Zatim je skinula moj donji deo i gurnula me leđima na krevet. Ležao sam i gledao njeno telo koje je malo po malo ostajalo bez odeće na sebi. Milf komšinica jaše kurac

Popela se na mene i počela da mi ljubi i sisa vrat. Usput je agresivno mlela svoju golu picu o moj kurac. Mogao sam da osetim njene glatke sise pritisnute uz mene, dok je uzdisala i balavila po meni. „Nisi svestan koliko voli mlad tvrd kurac u sebi… Mmmmmm“ uzdahnula je čim je sela pičkom na mene.

Pročitajte i ...  Crvenokosa Spremačica

Milf komšinica napunjena spermom.

Počela je da me jaše, snažno, sise su joj svuda skakutale, na sve strane. Nemilosrdno me je tucala, njena pička je glasno udarala mokri šamar o mene pri svakom odskoku. Nisam ja bio dovoljno iskusan za ovakvu milf jebačicu. Nakon samo nekoliko minuta moj kurac je počeo da svršava u njenu pičku. Svaki mlaz sperme je bio dočekan jaukom od nje, sve dok se nije naslonila na mene tresući se.

Otkotrljala se sa mene sa osmehom i otišla u kupatilo. Ležao sam tamo pomalo zapanjen, shvativši da sam pre 10 minuta još uvek bio na svom kauču. Popravio sam majicu i obukao šorts, stojeći dok je otvarala vrata kupatila.

„Hvala ti, bio si mi od velike pomoći, vidimo se“, rekla je namignuvši.

„Khm da, naravno“, rekao sam, još uvek pomalo u šoku, osećajući se ošamućeno.

Pratila me je do vrata: „Vidimo se komšija.“ – zatvorila je i zaključala vrata.

Otišao sam dole u svoju sobu osećajući se prilično dobro. Istina je da me je iskoristila za svoje potrebe, ali što se mene tiče može svaki dan da me iskorišćava.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!