Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Polusestra me zavela

6 min čitanja
brat sestri lize picku

Za mog tatu se pričalo da ima vanbračne djece širom Europe a možda i na drugim kontinentima. Radio je u Njemačkoj i Švicarskoj i kažu da nije opraštao ni jednoj. Gdje je god mogao zavući da je zavukao. Za mene vjerojatno isto pričaju jer sam imao stvarno dosta uspjeha kod žena ali i kod CD i trans osoba koje su dobro izgledale. Život je nepredvidiv i tako sam i ja igrom slučaja u Frankfurtu susreo mladu ženu po imenu Katarina ,koja je ličila na moju tetku i neke sestrične s očeve strane.

Kroz razgovor sam saznao da je rođena u Njemačkoj i da je od kad zna za sebe bez oca tj. da živi samo sa mamom. Porukama sam zamolio jednog bratića da mi pošalje na mobitel slike od tetke Ane dok je bila mlađa i od njene kćeri Tanje sad ako ih ima. Za par sati sam dobio slike i kad sam ih pokazao Katarini ostala je šokirana vidjevši sličnost. Pozvala me da dođem u posjet njoj i majci. Kad me njena mama vidjela sva je protrnula i upitala me jesam li ja od Petra sin. Kad sam rekao da jesam odmah je rekla Katarini da sam joj ja polubrat. U početku je situacija bila malo neugodna ali kasnije smo se opustili i ispričao sam im kako je otac živio, kako je umro i one meni o svom životu i kako je u stvari on proveo život a da nije ni znao za Katarinu jer mu njena mama nije htjela javljati ni raditi mu probleme u braku. Poslije ugodnog druženja smo se razišli a sa Katarinom sam ostao u kontaktu i nakon nekoliko tjedana me pozvala da se nađemo negdje u gradu, odemo u kino, ručamo i malo se družimo. Kad se pojavila u lokalu shvatio sam da je stvarno zgodna i da je „prava bomba“. Bila je lijepa crnokosa žena u ranim tridesetim godinama, tijela kao manekenke. Imala je uske traperice majicu i kratku jaknicu do pola stomaka.

Pročitajte i ...  Putovanje u Gloryhole perverzije

brat sestri lize pickuKad je vidjela gdje sam smješkala se i sjela do mene za stol pa počela priču kako je često sa mamom pričala zadnjih dana o meni i o našem ocu. Kaže da joj je mama priznala da nikad prije ni poslije nije bila sa boljim ljubavnikom i da mi se vidi po očima da sam kurvar kao i otac. Jedina je razlika bila što ja nisam više oženjen. Razgovor je tekao ugodno i krenuli smo poslije u šetnju do jednog kina gdje smo kupili karte i kad sam joj rekao da će mi morati prevesti neke riječi jer nisam vrhunski govornik njemačkog smijala se i rekla da nema problema. Stvarno nisam baš znao sve fraze i shvatao što govore glumci pa sam joj šaptao da mi prevede a ona je primakla glavu bliže meni i šaptala mi što su rekli. Uskoro više nije ni sklanjala glavu sa mogramena a kad sam ju zagrlio nije se ni pomakla, samo me pogledala i opet se koncentrirala na film. Uskoro su počele ljubavne scene i povremeno bih ju pogledao a ona se još udobnije namjestila na mom ramenu i kad sam ruku što je bila na njenom ramenu počeo pomjerati uhvatila me za nju i držala da ju ne izvlačim. Prste je ispreplela oko mojih i moji su prsti počeli lagano masirati njene i maziti ih. Umirila se , primakla mi glavu još bliže i promatrala me. Nisam bio ni svjestan kako ali usne su mi dirnule njezine i poljubila me nježno ali dosta dugo.

Usne su joj bile mekane i podatne. Nakon poljupca mi je šapnula da idemo napolje. Kad smo izašli odmah me uhvatila za ruku i rekla da idemo kod mene u stan. Čim smo došli u moju garsonjeru odmah čim je ušla se priljubila uz mene, naslonila usne na moje i opet smo se ljubili ništa ne govoreći. Kad sam joj uvukao jezik u usta i počeo kružiti po njenoj usnoj šupljini njene su ruke počele skidati sa mene košulju i za minutu smo obadvoje bili potpuno goli. Poveo sam ju do kreveta i čim smo legli spustila se i počela mi jezikom kružiti oko glavića, ljubiti ga i pušiti. Vrhunski ga je pušila. Želio sam da prekine jer mi je nailazio orgazam ali nije htjela ona prestati i kad je sperma krenula strpljivo je gutala i cijedila ga do zadnje kapi. Kad je završila okrenula se i namjestila u 69 pozu . Čim je osjetila jezik na pički odmah je uzdahnula i nastavila mi je pušiti a ja sam ju ubadao jezikom, lizao ju i po pici i po šupčiću koji je bio poput gume i širio se na dodir jezika. Znači i druga klasa joj je razrađena. Kad mi se potpuno ukrutio okrenula se i prva poza nam je bila misionarska. Sve vrijeme me je ljubila i izdizala kukove i nabijala se na kurac. Osjetio sam da je blizu orgazma i provukao sam ruke ispod njezine guzice, podigao ju malo i ubaao ju još brže. Sad je bila poput nekog parnog stroja. Dahtala je, uzdisala a kad je počela svršavati se lagano protresla i nokte mi malo zabila u leđa.

Pročitajte i ...  Gledanje Moje Žene kako se Jebe 2. Deo

Nisam prestajao sa ubadanjem njene pičkice ni dok je ona naljevala i dobro nam smočila noge i prednje dijelove ispod stomaka. Okrenuo sam se na leđa i ona me je opkoračila ali sam primjetio da ga namješta na ulaz u guzu koja joj je bila sva mokra od sokova iz pičke. Nije bilo otpora i polako si je nabila šupak na moj kurac i krenula sa nabijanjem na njega a rukom si je dirala klitoris i stenjala Nakon desetak minuta je opet svršila i sama sišla sa mene pa kleknula i rekla da sad malo ja radim a ona će mirno klečati. Opet sam joj ga zavukao u guzu i ubrzo smo uhvatili ritam. Iako je rekla da će samo mirovati nabijala se i sama. Guza joj je bila uska i uskoro sam osjetio da ću svršiti. Osjetila je i ona da sam blizu i rekla mi da ga ne vadim ni slučajno, da želi mlaz u guzicu. Kad sam ju počeo puniti umirila se i čekala da se do kraja iscjedim. Legla je pored mene i malo smo šutjeli kao da se stidimo što smo se izjebali. Prva je ona progovorila.

– Jesi uživao ?
– Jesam a ti ?
– I to kako. Odličan si u krevetu. Znam da je čudno, brat si mi ali nešto me vuklo da se izjebem s tobom, ne znam ti to objasniti.
– Znači ovo si isplanirala.
– Ha ha ha , naravno. I film, i sve sam baš ovako predvidjela. Ma jesi ti lud. Ispalo je ovako ali da sam to željela jesam samo nisam baš mislila da će mo ovako brzo doći u situaciju da se jebemo. Želim da ovo traje ali moramo se čuvati . Pijem ja pilule ali treba biti oprezan, rod smo.
Poslije razgovora i malo maženja se opet potrudila ukrutit ga i još smo se jebali tu večer. Kasnije smo otišli na večeru i svako u svoj stan. Traje ta tjelesna veza još uvijek i seks sa sekom je sve bolji i bolji. Neobično ali tako je.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




Nove erotske price

8 min čitanja
lizanje sestrine pičke 10 min čitanja
incest price mama 4 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

8 min čitanja
Slatka debela crnka 1 min čitanja
lizanje sestrine pičke 10 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!