Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mlađa sestrična

7 min čitanja
lizanje mlade pice

Uh kako je bila dosadna i naporna kao dijete. Nisam se mogao otarasiti dosade dok ju ne udarim a onda bih dobio po ušima od mame što tučem i zlostavljam „to jadno dijete“. Jelena je bila mlađa od mene 3 godine i kad bi došli na godišnji onda bi tetka i ona ostale skoro cijelo ljeto pa bi tetak došao po njih početkom školske godine ili bi se avionom vratile u Njemačku gdje su bili „na privremenom radu“. I moja mlađa sestra mi je išla na živce ali nije bila toliki davež kao Jelena.
Godine su prolazile i kad je moju sestru i Jelenu uhvatio pubertet konačno su mene prestale daviti i družile su se non stop i kao sve klinke šaputale, cerekale se bez veze i komentirale dečke koji su ime se sviđali. Ja sam se bavio sportom, trčao redovno, igrao nogomet i sa društvom rekreativno košarku pa sam bio dobro građen i mišićav. Imao sam djevojaka i rano sampočeo sa seksualnim aktivnostima. Curice su se same nabacivale sportašima i uvijek sam imao nešto za „nasaditi na kitu“. Kao i svake godine, Jelena i tetka Ana su došle kod nas na more i ljeto je bilo kao i sva ljeta prije ali je moja sestra radila preko sezone u jednoj slastičarni, mama je normalno radila svaki dan u svojoj firmi već 20 i više godina a ja sam bio jedini koji je bez obaveza jer sam kao student imao neke ljetne rokove pošto nisam baš čistio sve od prve ali nisam ni jednu godinu kiksao. Tetka i Jelena su bile smještene u svoje sobe i ja bih ujutro ranije ustao i dok je tišina, kad mama i sestra odu raditi učio bih za ispit.
lizanje mlade piceTo jutro je tetka isto ustala ranije i rekla mi da će do plaže na jutarnje kupanje a „ona lijenčina“ misleći na Jelenu neće sa njom. Tetka je otišla i ubrzo sam čuo Jelenu kako se tušira i za nekoliko minuta je došla na terasu sa šalicom kave , kose umotane u ručnik i u kućnom ogrtaču. Čim je sjela mi je rekla da joj je dosadno. Pogledao sam ju i dobacio da ode gledati tv.
– i to mi je dosadno, i ti si dosadan dok buljiš u te knjige i bilježnice
-šta n-bi htjela da glumim dvorsku ludu, skačem tu i zabavljam te?
– to bi bilo zanimljivo gledati, ha ha ha
Malo me ostavila na miru pa me opet prekinula svojim kukanjem
– kako je dosadno, ajmo se malo zabaviti
Poklopio sam knjige i pogledao ju pa ju pitao
– kako da te zabavim, hoćeš samnom na nogomet ili košarku, šta ja mogu što ti je dosadno
– mogao bi kad bi htio
– Majke ti, reci što ti je na pameti – već sam lagano šizio od nervoze i počela mi je „papati živce“ kao kad je bila klinka.
– Idemo u kuću pa ću ti pokazati
Ustala se i otišla u dnevnu sobu a kad sam ja ušao skinula je najprije ručnik sa glave gledajući me pa odvezala kućni ogrtač i kad je skliznuo sa nje ostala je potpuno gola. Izgledala je superi bila je zgodan komad ali nikad ju nisam „odmjeravao“ jer smo rod i jer ju baš i nisam podnosio.
– Sviđam li ti se?
– ti nisi normalna, ja sam ti brat
– nećemo se ženiti , što se ustručavaš? Malo seksa će nam samo dobro doći. Ajde skini gaće da ti vidim kurac
– Ma ti si stvarno opičena.
U glavi sam bio čist i nisam želio povaliti dosadu ali kurac je glup i on je reagirao odmah kad sam ju ugledao i ukrutio se. Primjetila je ona to i kad sam razmišljao što da joj kažem stvorila se pored mene i povukla mi šorc i gaće dolje a kurac je stršao i pokazivao spremnost da ju ubada. Odmah ga je počela milovati i natezati
– vidiš da i ti mene želiš. Idemo u sobu
– Mama će ti još malo doći sa kupanja , ti si luda.
– Idemo onda u tvoju sobu i zaključaj vrata.
Uzela me za ruku i povukla za sobom. Moja soba je bila u prizemlju i gledala je na ulicu. Čim smo ušli odmah je kleknula na pod i počela ustima obrađivati kurac i drkati ga svojom nježnom rukom. Nisam se kako treba ni snašao a već se nabijala usnama i pokušala ga cijeloga progutati. Jelena je već dobro iskusna u pušenju kite što se odmah vidjelo. Baš ga je stručno obrađivala i ubrzo sam joj počeo puniti usta spermom. Gutala je spermu i glavić držala u usnama a rukom cijedila kitu i drkala dok god nije i zadnju kap iscjedila iz nje. Polizala ga je i očistila ne puštajući ga i ubrzo je bio opet krut i spreman za „akciju“. Legla je na moj krevet i namjestila se da joj poližem pičku koja je bila potpuno depilirana i već se rastvarala sama . Kad sam joj jezikom počeo obrađivati krug oko pice i povremeno joj usnama dirati klitoris krenulo je njezino stenjanje i uzdisanje. Poslije samjoj prstom ubadao pičku a usnama sisao klitoris i jezikom ga masirao. Orgazam joj je bio obilan i kad je i njena pička i moje lice bilo skroz ljepljivo i sklisko od njezinih tekućina iz pičkice prislonio sam kuracna ulaz u nju i glavićem joj prelazio od klitorisa do ulaza u guzu. Izdigla je kukove, stenjala i kad sam joj ga sprašio odjednom čitavog vrisnula je i nije prestajala vrištati i stenjati sve vrijeme dok sam ju jebao a pogotovo kad joj je nadošao i drugi orgazam. Sreča da nije bilo nikoga drugog u kući jer svi bi ju čuli. Okrenuo sam ju na koljena i „guzio ju još jedno vrijeme a druga rupica se otvarala sama i mamila me da ga gurnem i u „drugu klasu“ Pljunuo sam točno na ulaz u šupčić i prstom ušao u njega a ona je počela još jače mješati bokovima i cviliti. Malo sam kružio prstom po guzi i kad sam vidio da se širi bez problema izvukao sam kurac iz pičke i prislonio ga na ulaz u guzu i lagano ga uvlačio. Nije ništa rekla niti se branila a kad je ušao glavić počela se sama gibati naprijed nazad i nabijati po malo na njega. Ubrzo sam čuo kako jaja udaraju po njenim guzovima i bio sam cijelom dužinom u njoj. Jebao sam ju dosta žestoko i brzo samo da svršim dok netko ne dođe. Ona se svojom rukom dirala po klitorisu i ubrzo se počela tresti i vrištati jer je svršavala opet a i ja sam bio pri kraju i nabio sam joj ga do kraja i punio joj guzicu spermom. Nije se izmicala dok god je osjetila da se trzam u njoj i kad sam ga izvukao samo me pogledala i krenuvši prema kupaonici rekla
– super si me izjebao, ponovit ćemo kad god budemo sami doma
Otišla je u kupaonicu na katu a ja sam se također otuširao i vratio na terasu kod svojih knjiga. Ubrzo sam vidio tetku kako ide s plaže umornim i sporim koracima uzbrdo. Kad je došla sjela je na stolicu na terasi i zadihana me pitala
– Sunce tetkino bi li mi donio čašu vode?
Naravno da sam otišao i donio joj vodu a taman se pojavila i Jelena obučena u neku haljinicu bez grudnjaka ali imala je gaćice na sebi i rekla nam “ dobro jutro“ – na što joj je tetka samo dobacila da je voda odlična i da se zajebala što se nije otišla sa njom kupati a Jelena joj je rekla da je njoj ovako baš dobro i da neće ni sutra ujutro zajedno na plažu.
– Ja i moj braco ćemo sad otići naplažu – rekla je zagrivši me i poljubi me u obraz.
I ja i tetka smo bili malo iznenađeni ali nije to ništa što bi budilo bilo kakve sumnje kod tetke pa sam samo rekao da me pričeka par minuta da obučem kupaće gaće i uzmem ručnik. Nismo puno razgovarali o seksu jutros jer smo znali da će mo se prašiti još , kad god nam se ukaže prilika. Tako je i bilo. To ljeto sam ju skoro svaki dan trošio osim „onih dana u mjesecu“ kako je moja baba govorila ali mi je znala reći „da ju mogu prašiti“ u usta i „drugu klasu“ ako mi se ne da po „prvoj klasi “ dok curi. Jebao sam ju i dok curi ali pod tušem i pušila mi je jednom u gradu u mraku i sve progutala i polizala. Nezasitna je i isti smo po tom pitanju.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




Nove erotske price

lizanje sestrine pičke 10 min čitanja
incest price mama 4 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!