Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ladno me je Ispalio??

4 min čitanja
piški po svojoj sestri

Nervozno je lupkala prstima po stolu. Kasnio je. Ponovo. Njihova „Veza bez obaveza“ trajala je dve godine i uživali su u nevaljalom razvratu. Oboje profesionalci u svom poslu, ona se razvela, on je želeo da se razvede, poznavali su se ceo život, ali kao da su se tek nedavno zaista upoznali. Nisu bili baš sigurni kako, ali alkohol je bio umešan i ona se našla nabodena na njegov kurac.

Otkrili su da su im ukusi slični – vino, hrana, piss, anal i druge stvari koje su ostavljane za posebne prilike. Usled prevelike ljubavi prema grubosti oznake i masnice na koži podigle su dosta obrva ljudi iz okoline. Bili su savršeno usklađeni za seks.

Njen bivši je mislio da je svršavala prelako, a njegova žena je mislila da mu je potrebno predugo da bi svršio. Njegova dužina trajanja je bila baš ono što je njegova ljubavnica obožavala. Mogao je da je jebe 30 minuta i ostavi joj kao drhtavu olupinu. Do tada bi joj čmar i pička bili previše labavi za bilo kakav kurac, pa bi ga dokrajčila zasluženim pušenjem.

U početku se izvinjavao za destrukciju koju joj je izazivao, ali sada je bio ponosan što je uništio njene rupe. Tada je shvatila da bi ga njena usta mogla stimulisati na visine koje nikada nije iskusio. I bio je večno zahvalan. jebanje svoje seke u čmar

Imala je garsonjericu u blizini svoje kancelarije, koja je često u vreme ručka bila ispunjena zvucima i mirisima njihovog sexa. Ali to nije bila granica njihovog terena. Jebali su se u kancelariji, javnim toaletima i u parkovima. Uzbuđenje izloženosti drugima dodalo je njihovoj požudi, a rizici su postali sve veći.

Pročitajte i ...  Eksperiment za moj Kurac

Otkrila je da je ubacivanje prsta u njegovo dupe dovodi do toga da gotovo odmah svrši. Pokušao je da joj se odupre, ali ona je bila uporna. Tako da su sada delili jebanje u dupe. Osećao se čudno što je bio nagnut nad klupom u parku i bio je izbušen, ali sada je cenio ono kroz šta su žene prolazile.

Licem nadole, potpuno otkriven, veliki lažni gumeni penis ritmično udara u njegovu rektalnu rupu. Voleo je to. Volela je to. Naterati ga da cvili od zadovoljstva i bola bilo je neizmerno zadovoljavajuće.

***

Pijuckala je kafu. Vreme je bilo dragoceno. U vreme ručka uglavnom stigne da dobije dvadeset minuta dobrog, snažnog jebanja, nakon čega sledi tuširanje, taman sve stane u pola sata pauze. Prvi put kada su se zajedno tuširali, poželeo je da piški zbog njenog jebozovnog pogleda. Rekla mu je da se ne glupira, upravo je progutala njegovu spermu i vremena je sve manje. Samo pišaj pod tušem.

Slegnuo je ramenima i počeo da joj prska po stopalima. Ipak, iako je znala da nemaju vremena za igrice, zgrabila je njegov kurac i uperila ga u svoj stomak. Vilica mu je pala dok je polako mahala njegovim mlazom preko sebe, zureći u njega. Kada je završio, podigla je nogu i bacila mlaz na njega. Dahtao je od njene drskosti, ali je oklevajući stavio prst u sred mlaza.

Nasmejala se i rekla mu da se uozbilji. Njena topla tečnost počela je da ga koči, ali je ona mahala prstićem rekavši da nemaju vremena za još jednu rundu. Pišanje jedno na drugo je na kraju postalo prihvaćen način da završe svoje ludosti. piški po svojoj sestri

Pročitajte i ...  Tetka - Seoska Kuvarica 2. Deo

Ali ovo je čekanje sada postajalo nepodnošljivo. Znao je da je napaljena. Bio je utorak. Tri dana samo jebanja sa samom sobom. To nije bilo isto kao olakšanje koje joj pravi kurac može pružiti. Nije imala dovoljno ruku da istovremeno radi svoje sise, pičku i dupe. Takođe je činio čuda svojim usnama. Grickanje njenog uha dok joj gnječi sise bilo je izvrsno. Duboko ljubičaste oznake na njima su pokazivale tragove te ljubavi.

Ogorčena, izvadila je list papira iz svoje tašne i napisala kratku belešku.

„Moj prijatelj će verovatno doći kasnije i tražiti me. Možete li mu dati ovo? Ako ne dođe do tri, pozovite me na taj broj, jel to u redu?“ pitala je momka iza pulta na ulazu u zgradu i dala mu veliki koverat.

Potvrdio je. „Naravno.“

Dvadesetak minuta kasnije ušao je čovek u sivom odelu i pogledao oko sebe. Momak za pultom mu je mahnuo i predao koverat. Klimnuo je u znak zahvalnosti i seo. Koverta je bila teška. Otvorio ju je i njen miris je izašao. Gledajući unutra, video je njen omiljeni analni čep i papir. – ‘Kretenu. Bila sam tako jebeno spremna. Čekaj dok ne vidiš šta imam na umu za tebe sutra. Biće ti žao što si me ispalio. P.S. – nemoj da kasniš za tatin rođendan. Mama će te ubiti.’

KRAJ!

Please complete the required fields.




Nove erotske price

1 thoughts on “Ladno me je Ispalio??

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Slatka debela crnka 1 min čitanja
lizanje sestrine pičke 10 min čitanja
debeljuca napaljena sexi 1 min čitanja

Tea

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!