Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ortakova Mama mi Bila Prva 4. Deo

6 min čitanja
ortakova mama mu sisa kurčinu

Brzo se vratila, držeći nešto iza leđa.

„Š-šta je to?“ upitao sam nervozno, ali uzbuđeno, zureći u njeno neverovatno telo dok se naginjala.

Pevala je, izvlačeći ga iza sebe. Bio je to jedan od onih vibratora u obliku jajeta na daljinsko upravljanje! „Zabavićemo se sa ovim!“ reče gospođa Denić, kotrljajući ga među prstima. Iznela je daljinski i prišla, klečeći pored kauča.

Uključila ga je, a jaje je počelo lagano da zuji. Gospođa Denić ga je zatim stavila u usta, sisala ga, obložila pljuvačkom. Uklonila ga je nakon kratkog, ali snažnog držanja jezika i pritisnula ga uz bazu mog penisa. Zastenjao sam dok su svetlosne vibracije putovale kroz moju kurčinu, šaljući strujne udare kroz moje telo.

Polako ga je povukla uz donju stranu mog kurca, praveći lagane kružne pokrete dok je to činila. Dahtao sam i mlatio se, pokušavajući nekako jače da pritisnem penis u jaje da konačno svršim.

„Oh, hoćeš li još?“ – zadirkujući je upitala gospođa Denić.

„Da, molim vas! Molim vas!“ Zastenjao sam molećivo.

„U redu, videćemo šta možemo da uradimo.”

Ukočio sam se dok je povećavala brzinu, uzrokujući da jaje zuji jače i jače vibrira. Polako ga je kotrljala po grebenu ispod mog glavića, milovala gore-dole po i lagano njome dodirnula moju rupicu na vrhu kite. Zadrhtao sam i dahtao, osećajući se kao da mogu eksplodirati svakog trenutka!

„Hmmm, mislim da ima još veću brzinu!“ primeti gospođa Denić.

„Ah! Aaaaaaahhhh! Molim vas, samo uradite to, pustite me da svršim!“ Molio sam dok se jaje treslo i grčevito kucajući o moj kurac slalo silne snažne vibracije kroz njega! Ignorisala me je i pritisnula igračku na osetljivu tačku na donjoj strani moje glave!

Podigao sam se i mlatio kao riba izvan vode, ali stimulacija je bila jedva dovoljno lagana da me izludi, ali me spreči od orgazma. „Vau, da li je zaista tako dobar osećaj?“ Upitala je gospođa Denić, povlačeći se i pažljivo pregledavajući prethodno natopljeno jaje.

Pročitajte i ...  Šta to Radiš Kretenu?

„Molim vas, vratite ga, treba mi još!“ izjasnio sam se.

„Ne, mislim da je sada red na mene!“ Ona je đavolski odgovorila, dok je ustala i ubacila ga u svoju pičku koja je curila. „Oh, da, to je zaista lep osećaj!“ Spustila je pogled na mene, zatim pogledala moj natečeni, skoro ljubičasti penis, i zakikotala se. „Mislim da je krajnje vreme da te dokrajčimo, zar ne?“

„Da, molim vas, gospođo Denić, uradiću sve, samo me pustite da završim!“ Bespomoćno sam preklinjao vezan za krevet, gotovo u delirijumu od želje.

„U redu onda!“ Rekla je nehajno, kao da nije provela poslednji sat nemilosrdno uskraćujući mi orgazam. Kleknula je na kauč između mojih nogu, spustila glavu, kosa joj je padala oko vrata i ramena, i omotala usne oko mog kurca.

„Uhhhhhhhhh!“ Cvilio sam dok je klečala i sisala gore-dole, a jezik joj je obuhvatio moj penis dok su njene pune, napucane crvene usne klizile duž osovine. Talas za talasom vrućeg zadovoljstva strujao je iz mog drhtavog penisa i uz kičmu dok sam osećao kako topli, mokri, mesnati zidovi njenih usta obavijaju moj kurac koji se trzao. ortakova mama mu sisa kurčinu

Spustila se što je dublje mogla, sa ustima maltene na korenu kite kada sam osetio da mi je vrh udario u zadnji deo njenog grla. Povukla se, ostavljajući samo glavić u ustima, a zatim se vratila skroz dole, gutajući što je više moguće bez gušenja! Osetio sam da se ponovo približavam, jer me je čisto ushićenje činilo nepovezanim!

Gospođa Denić je izvukla vibrator iz svoje pičke i počela da trlja klitoris njime dok je sisala, kao da pokušava da pomuzi svaku kap iz mog kurca! Pre-sperma je tekla iz mene slobodno kao voda, a ona je njome dodatno podmazala moj kurac i svoje usne.

Pročitajte i ...  Regina

Graknuo sam „Svršavam!“ baš kad sam osetio da sam prešao ivicu.

Ovaj put se nije povukla. Oči su mi se raširile od šoka i ekstaze kad mi je jebena kučka iskusna zabila dva prsta u šupak, protrljala bazu mog penisa svojim lepljivim vibratorom i počela da sisa i guta!

Um mi se zamračio dok sam doživljavao najintenzivniji orgazam u svom životu! Podigao sam kukove dok je cunami vrelog, naelektrisanog zadovoljstva razdirao moje telo, terajući me da zadrhtim i zastenjem! Njeni prsti su prodrli u moje dupe, trljajući iznutra, vibrator je slao drhtanje uz moju osovinu, a njena veličanstvena usta su obavijala besni kurac!

Svu spermu je držala i vrtela u ustima zajedno sa mojom kitom, što je izazvalo da ejakuliram još više! Povukla se, moj istrošeni penis iskočio je iz njenih usta i pao na moj stomak. Sela je i pogledala u mene svojim prelepim plavim očima, sperma razmazana oko njenih usana i kapala niz bradu.

Nasmejala mi se i otvorila usta, pokazujući mi belu, lepljivu gomilu sperme unutra. Gospođa Denić je prišla napred sve dok nije sela na moj penis, prikovavši ga uz moj stomak sa svojim mekim spoljnim usminama omotanim oko njega, a klitorisom trljajući se o donju stranu mog glavića. Mogao sam da osetim kako njena pica apsolutno šiklja na moj penis, izdajući sopstveno uzbuđenje.

Iz ovog položaja se lagano nagnula unazad, potpuno otvorila usta i pustila da moja sperma slobodno teče sa njenih usana. Izlivala se iz nje kao prelepa bela fontana, spuštajući se niz njenu bradu, duž njenog vitkog vrata, gusto prelazila preko njenih ogromnih grudi, kapljice su klizile niz njen savršeno ravan stomak i konačno se skupljale u njenom međunožju, prelivajući njen klitoris i moj kurac.

Pročitajte i ...  U Zagrljaju sa Bebisiterkom

Zastenjala je i nagnula se napred, obavijajući ruke oko mog vrata i pritiskajući svoje telo u mene, klizeći gore-dole i podmazujući nas oboje vrelim, lepljivim semenom. Trljala je moj penis prekriven spermom svojom pičkom dok je svojim telom umasirala moje tečnosti u nas oboje.

Mogao sam da osetim njene čvrste bradavice kako mi trljaju grudi kada se pomerala, i mogao sam da osetim njen pulsirajući klitoris kako klizi gore-dole po mom vratilu, čineći je da drhti od radosti. Zaustavila je svoju masažu celog tela da bi pogledala u mene, brade naslonjene na moje grudi, i nežno mi je sklonila pramen kose sa lica. Gospođa Denić je tada prišla i još jednom obavila svoje usne oko mojih, a ja sam željno uzvratio poljubac. Naši jezici su se zaokružili, i tako smo ležali bar nekoliko minuta, samo zagrljeni i ljubeći se na kauču u njenoj dnevnoj sobi.

KRAJ 4. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Slatka debela crnka 1 min čitanja
lizanje sestrine pičke 10 min čitanja
debeljuca napaljena sexi 1 min čitanja

Tea

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!