Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Želja za muškarcima

5 min čitanja
gay

Zelju za muskarcima sam dobio tek po zenidbi i dobijanju dece, negde oko tridesete godine.Iz ovog ugla mi se cini kako je ona pocela sve vise i vise da svrlja tako se u meni budila sve vise i vise zelja za muskarcima. Mesale su se moje mastarije kako nju jasu muskarci sa mastarijama kako ja pusim njenim prijateljima pa cak i kako pusim njoj strapon… Tako sam poceo da nalazim gay price… Neka unutrasnja energija me je odvela u bioskop Partizan, u zadnje redove gde sam gledao kako tipovi drkaju, stenju dok svrsavaju pa i nude da im se pusi. Naravno da sam se u pocetku stideo narocito kada bi za vreme radnog vremena posecivao predstave. Jednog dana sam se usudio i poceo… Nepoznatom tipu sam popusio tako da se sav uvijao dok mi je ejakulirao u grlo. Bio je obucen u odelo sa kravatom, lepo je mirisao i kada je svrsio samo ga je vratio u pantalone, okrenuo se i otisao, skoro pobegao bez reci. Led je bio probijen.

Tako sam poceo cesce da posecujem taj bioskop. Situaciju mi je olaksavalo sto sam u firmi imao dezurstva i sto je vikendom supruga odlazila kod svojih sa decom… Tako sam poceo da pusim nepoznatim tipovima, po cetiri pet na predstavu. U pocetku sam kad vidim nekoga da drka prilazio do njegovog sedista, nudio se i obicno ga dobijao. Kako su dani prolazili i moje sve cesce posete predstavama tako su tipovi poceli meni da prilaze. Kako sam obicno zauzimao krajnje sediste u zadnjem redu, tip bi prisao, stao u cosak, i ja bih ga dok sedim prihvatio u usta. Neki su bojazljivo prilazili a neki su, to sam uocio, mene cekali.

Jedne subote, dobro se secam tog dana, od jednog supruginog rodjaka sam saznao sve o svojoj zeni. On je bio u svadji sa njom pa da bi joj se osvetio sve sta zna mi je ispricao. Od svih jebaca koje mi je pomenuo najvise me pogodilo kad mi je rekao da je vec duze vreme jebe moj prijatelj iz detinjstva i skole. Bio sam kao u soku, iza toga sam popio tri Vodke na ex i otisao u mrak bioskopa. Mesavina ojadjenosti sto me zena vara sa prijateljem za koga bi stavio ruku u vatru i blama sto svi znaju za taj njen zivot pa ce me gledati u buduce kao bednika rogonju ucinili su da nisam ni primecivao kome pusim. Gutao sam i gutao crvenih usiju sve dok mi jedan tip, onizi i u koznoj jakni nije sapnuo na uvo“
„Sad ce uskoro kraj, ustani i kreni, ja cu da te pratim, nadjemo se u sexy shopu“!

Pročitajte i ...  Lesbo bus

Kao omadjijan sam ustao i za par trenutaka smo se nasli tamo. Bio je dosta nizi od mene, celav i debelih usana sa zlatnom kajlom sto bi klinci rekli od 300 grama. Imao je hipnotisuce dejstvo na mene osetio sam to u sekundi.
„Podji za mnom, ja sam taxista, imam starog ogromnog Mrcedesa, idemo malo da se zezamo“! Stid i blam sto mi je to rekao pred prodavacicom i njenim sefom kao da me je ophrvao, osetih uzbudjenje i bez reci podjoh za njim. Samo sam krajickom oka video da prodavacica nesto kaze sefu na uvo dok su gledali prema meni.
Cim smo usli u njegov auto poceo je sa pricom, od prilike da zna da cesto dolazim, da volim da pusim, da svi stalni posetioci vec pricaju za mene da sam sjajan i tako to.
„E vidis, ja necu da mi pusis, ja hocu da te jebem, ovako visokog… Volim takve kao ti da rasturam… Volim poslusne pickice, volim tetke, pa sto ih vise jebem vise traze pa moram da ih namestam kolegama“! To je rekao pa ga izvadio i poceo da nadrkava. U bunilu, sav uzbudjen cutao sam i pogledjivao ga sve cesce i cesce.

Negde oko Topciderskog parka se zaustavio u mraku i ja osetih njegov jezik na usnama. Osetih da mu ne smeta sto sam popusio nekoliko njih pre naseg polaska i to me dodatno dovede pred zavisnost od njega. Tada mi rece da skinem pantalone i gace i izadjem iz auta. To sam i uradio ali sam primetio da u desnoj ruci drzi nesto poput daske za secenje u kuhinji ili stonoteniskog reketa. Poceo sam da se snebivam ali odlucnim potezima postavio me je da se oslonim na otvor prozora suvozacevih vrata tako da mi je glava bila u autu a od grudi pa dole napolju.
Onda osetih kako me onom stvarcicom pljeska po gornjem delu dupeta, onom tvrdjem delu debelog mesa. Nije bolelo ali je peklo i jako poceh da stenjem. Osecaj da stenjanje ne moze da se cuje jer je glava u autu dalo mi je slobodu da budem glasan sto je on i zeleo, videlo se to odmah. Onda je na nekoliko trenutaka prestao sa pljeskanjem dok mi lubrikantom namaze anus. Primetih i da je dva, tri puta spustio pljuvacku u moj guzni procep.

Pročitajte i ...  Prvi put sa mladim momkom

Osetih zadovoljstvo sto on sve to radi sa mnom, kao da su se oslobodili svi moji strahovi i mastanja… Osetih zelju da budem uzet, upotrebljen, iskoriscen za zadovoljstvo nepoznatog sladostrasnika, u meni se budio neki nepoznati osecaj, kao da se nesto novo radjalo u meni… Onda je on posto me je namazao lubrikantom i posto me je jednim prstom „razradio“ poceo da samara otvorenom sakom po dupetu. Sada je vec po malo i bolelo.

Njegov prodor u mene docekao sam sa olaksanjem. Moje stenjanje je bio prirodan odgovor na njegovo sve jace i jace veslanje. Mesavina bola i uzbudjenja, ponizenja zbog stvari koje sam cuo o svojoj zeni kao i isplivalog zadovoljstva zbog oslobadjanja nepoznate energije ucinili su da budem glasan:
„Uffff, ohhhh, jaooooj“ naravno uz cupkanje. Iz zanosa me prenu njegov dlan na mom licu. Osetih da razmazuje mesavinu lubrikanta i pljuvacke po licu, kosi, vratu… Onda bi dok je duboko u meni, pljunuo sebi u saku pa me opet razmazivao po licu. Na kraju, uz njegov urlik zadovoljstva dok ejakulira u mene osetih kako me stipa za butine. Priznajem, to me je jako bolelo.
On se posle svega obrisao mirisljavim maramicama, meni to nije dozvolio. Koliko je mogao doterao se, namirisao i tek tada mi dao dozvolu da se obucem. Dok me je vozio prema kuci cutao je, rec nije rekao. Kad se zaustavio gde sam mu trazio samo je rekao“
„Slobodan si“!

Please complete the required fields.




Nove erotske price

erotske price gay 10 min čitanja
erotsle price cd 6 min čitanja
erotske price lez 3 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!